2777
2789
یعنی از وقتی اینترنت اومد برکت از غذاها رفت. هرکی هرچی دم دستش میاد میریزه تو دستور اصیل و توی غذا و ...

دستور یه غذا زمانی عوض میشه که جز اصلیش حذف یا جایگزین بشه.سلیقه ها متفاوته.اینکه یه جزه اضافه یا کثر بشه براساس سلیقه هست.عدسی با سه قلم عدس و پیاز و سیب زمینی خالی طعم خاص نداره اونم برا۵۰ نفر درس بشه 

کاربری دست دونفر

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممنون میشم راهنمایی کنید 

خواهش میکنم حتما . عدس با بلغور گندم مثلا من ۱ لیوان عدس رو دو قاشق غذا خوری بلغور گندم اضافه میکنم جهت گرم شدن چون عدسی طبع سرد داره .عدسی و بلغور گندم با آب گوشت و آب سرد بپزید . اون طرف پیاز داغ و سیب زمینی نگینی سرخ کنید و زردچوبه و گلپر و نمک و فلفل سیاه اضافه کنیدو رب هم تفت بدید با همین مواد اضافه کنید به عدسی اجازه بدید جا بیوفته عالی میشه . 

دستور یه غذا زمانی عوض میشه که جز اصلیش حذف یا جایگزین بشه.سلیقه ها متفاوته.اینکه یه جزه اضافه یا کث ...

کی همچین چیزی گفته؟ کجای دنیا وقتی بیست درصد مواد یه غذا تغییر کنه همونه؟ لابد قیمه و قرمه سبزی هم یکین چون فقط سبزی و لوبیا با لپه جابجا شده😅

عدسی هم قرار نیست طعم چیز دیگه بده که. عدسیه. آبم بی مزس گوشت میریزید توش؟ نیمرو مزه خاصی نداره بهش زعفرون میزنید؟ قرنها مردم عدسی خوردن و سلیقشون بوده الان چون پنجاه نفرن دستور پختش فرق میکنه🤣

خوش باشید و هرچی دوست دارید بخورید ولی حرفای عجیب نزنید🌺

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.