2777
2789

برای هر نفر نصف لیوان دسته دار فرانسوی عدس من میریزم همیشه 

سیب زمینی هم‌نمی ریزم به نظرم خوش طعمش نمی کنه سوپ نیست که رب هم اصلا نمی زنم 

اگر با آب قلم درست کنی عالی میشه 

ادویه هم نمک و فلفل و وقتی ریختی تو ظرف گلپر بزن بهش پیازم سرخ کن بریز روش وقتی کشیدی تو ظرف و آماده سرو بود

بله زعفرون مزه اصلیشع 

خوب این  غذا دیگه طعم حبوبات نداره 

ما جنوبی ها یه عدسی قرمز درست می کنم 

توی اونم زعفران اضافه نمی کنیم

فقط ادویه های تند 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی از وقتی اینترنت اومد برکت از غذاها رفت. هرکی هرچی دم دستش میاد میریزه توی غذا و خیال میکنه خلاق ...

من خودم فقط سیب زمینی و پیاز و عدس میریزم 

بعضی موقع ها هم گوجه رنده شده همین 

حالا تو نت نوشته قارچ هم بزنید به نظرم پروتئنش تکمیله دیگه 

خوشبحال عدسی اندازه زرشک پلو مجلسی 

براش هزینه میشه 

💚شنیدم امام رضا مریضارو شفا میده💚شنیدم پنجره فولاد رضا برات کربلا میده💚 شنیدم که ضامن آهو شدی امام رضا💚میشه ضامن منم بشی پیش خدا💚 شنیدم هرکی بره زیارت امام رضا💚برادیدنش میاد سه جا غریب الغربا💚برا بار اولی سر پل صراط میاد💚دومی وقتیه که نامه ی تو برات میاد💚بار سوم که میخاد آقا به دادت برسه💚وقتی که ملک میاد تا به حسابت برسه💚من قیزیمادونیایام😍قیزیم منه دونیا دی😍الله بیزی آییرما😍بو قیز منه سودا دی😍من تورک قیزام آسانا😍منیم آنام زهرا دی😍عشقی منه اورگددی😍قلبیم اونا شیدا دی😍♥ آبجی سادات خودمی💚khoday_mer3p 💚با یه صلوات آمین بگو خواهرگلم.خدایا هرکی چشمش به این امضا افتاد همون لحظه دلشو شاد کن.اگه دختره یه بخت خوب نصیبش کن.اگه منتظره دامنشو سبز کن.اگه غصه داره خدایا به بزرگیت قسمت میدم ارامشی از جنس خودت نصیبش کن.اگه مستاجره صاحب خونش کن.اگه با شوهرش مشکل داره دلشونو به هم رضا کن.خدایا خیلی از دوستام ناراحتی هایی دارن که نمیتونن بیان کنن اونا فقط تورو دارن جوری به خودت نزدیکشون کن که ناراحتیشونو فراموش کنن.اللهم صل علی محمد وال محمد و عجل فرجهم.brave 
مرغ و گوشت نمی‌خوام استفاده کنم حقیقت از نظر هزینه برام زیاد میشه

من عدسی و خوراک لوبیا بدون گوشت درست میکنم و هرکی خورده عاشقش شده 

من به ازای سه نفر میگم

پیازداغ و یکی و نصفی پیمانه عدس بهمراه یک سیب زمینی‌ متوسط رو به درشت پوستش رو میگیرم و بدون اینکه تیکه اش کنم می‌زارم بپزه 

وقتی که هم سیب زمینی و هم عدس پخت جوری که هنوز آب عدسی غلیظ نشده باشه سیب زمینی رو در میارم و با گوشت کوب حسابی له میکنم بعد به عدس اضافه میکنم 

ادویه هم چشمی میریزم 

زردچوبه ، زیره آسیاب شده ، پودر تخم گشنیز ، فلفل سیاه و فلفل قرمز و نمک 

یکم رب هم تفت میدم بهش اضافه میکنم 

در آخر هم یه عصاره گوشت الیت رو میریزم داخلش می‌زارم جا بیوفته و غلیظ شه 

زمان سرو هم دوتا قاشق آب لیمو بهش اضافه میکنم 

عصاره گوشت گرون نیست تکی دونه ای دو هزارتومان هست بسته ی ۸ تاییش ۱۵ تومن 

ولی واقعا تاثیر داره توی طعمش 

الان برای ۵۰ نفر هر چقدر عدس ریختی ۱۶ تا سیب زمینی متوسط روبه درشت بنداز و یه بسته ۸ تایی عصاره گوشت گوسفند الیت بگیر همشو بریز داخلش 

مرغش رو نریز طعم نودل میگیره 

یا عصاره گوشت گوسفند بریز یا گوشت گاو 

من عدسی و خوراک لوبیا بدون گوشت درست میکنم و هرکی خورده عاشقش شده  من به ازای سه نفر میگم پیا ...

به به، چه دستور کاملی

یه سوال یعنی برای هر نفر نصفه پیمانه عدس کافیه؟ 

من خودم فقط سیب زمینی و پیاز و عدس میریزم  بعضی موقع ها هم گوجه رنده شده همین  حالا تو ن ...

عزیزم قارچ سردیه و با عدس سازگار نیست. کل این دستورای قدیمی که میبینید طی هزاران سال با تجربه و طب سنتی اصلاح شدن و پیشرفت کردن تا به اینجا رسیدن. یعنی کاملن و هر نوع دستکاری فقط بدترش میکنه.

ادویه و چاشنی اکی، میشه کمی کم و زیادش کرد ولی نه اینکه کلا یه چیز بیربط بریزی. میخوای شیک بشه کنارش آبلیمو، نون سنگک، نارنج و بسته فلفل اضافی بذار.

فکر میکردم میتونم همه آدمها رو نجات بدم..‌. تا اینکه متوجه شدم اونا دارن خودمم توی باتلاق غرق میکنن.
به به، چه دستور کاملی یه سوال یعنی برای هر نفر نصفه پیمانه عدس کافیه؟ 

بستگی به خوراک اطرافیان هم داره 

من برای شاممون درست میکنم و برای اینکه اضاف نیاد اینجوری پیمانه میکنم و همه سیر میشن و چیزی اضافه نمیاد بعضی وقتا در حد یه کاسه کوچولو شاید اضاف بیاد 

یه پیمانه در میریزم و پیمانه ی دوم رو نصفه ی بیشتری میریزم  

ولی برای مهمونی چنتا پیمونه اضاف تر بریزین  بد نیست اضاف بیاد بهتره تا کم بیاد 

ممنون از راهنماییتون لطف کردین

نوش جان ولی حتما سیب زمینی پخته شده ها رو خارج کنین و بکوبین بعد اضاف کنین دیگه نه سیب زمینی ها معلومه و همیکنه غلظتش زیاد میشه 

بستگی به خوراک اطرافیان هم داره  من برای شاممون درست میکنم و برای اینکه اضاف نیاد اینجوری پیما ...

ممنون بابت توضیحات لطف کردی 😘