ترمه_اطلسی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 128 عنوان عدسی برای ۵۰ نفر 3359 بازدید | 48 پست سلام اگه کسی نکته ای بلده ممنون میشم راهنمایی کنید .عدس وسیب زمینی وپیاز اندازه ها وادویه ها رو میگین لطفا 1403/03/17 | 15:20 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
۰۰۰۰نوران۰۰۰۰ عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 9361 عصاره مرغ یا قلم یا پودر حتما استفاده کن.من مرغ ریش هم میزنم یا چرخ کاربری دست دونفر
اناوحلما عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 6371 ی ۷۰۰گرم گوشت چرخ کرده هم سرخ کن بریز داخلش معرکه میشه حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده
ترمه_اطلسی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 128 گفتن منم لایک کن ببینم چجوری درست میکنن چشم حتما
iiimomiii عضویت: 1402/09/10 تعداد پست: 3066 اویشن بریز برای تزیین سیاهدونه گــ🌹ـلی نمانده خـ🦋ـودت گل باش...
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 7996 ی ۷۰۰گرم گوشت چرخ کرده هم سرخ کن بریز داخلش معرکه میشه گوشت گوسفند بد نمیشه مزه آبگوشت نمیگیره
ترمه_اطلسی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 128 عصاره مرغ یا قلم یا پودر حتما استفاده کن.من مرغ ریش هم میزنم یا چرخ مرغ و گوشت نمیخوام استفاده کنم حقیقت از نظر هزینه برام زیاد میشه
۰۰۰۰نوران۰۰۰۰ عضویت: 1402/06/05 تعداد پست: 9361 من پیاز داغ اول میکنم زردچوبه و فلفل سیاه میزنم بعد گوشت چرخ یا مرغ ریز اضافه میکنم تفت خورد عدس هارو میریزم بعد پخت عدس سیب زمینی ریز خرد اضافه میکنم ونمک وابلیموو تنظیم میکنم.ماها رب گوجه هم میزنیم کاربری دست دونفر
اوحدی عضویت: 1403/03/14 تعداد پست: 207 من برای هر چهارنفر یه دونه پیاز ویه دونه سیب زمینی متوسط ميندازم. و برای هر نفر ۳تاقاشق غذاخوری عدس میریزم.البته ما نون هم کنارش میزاریم.ترجیحاً بربری یا سنگک.
سیاه،،چشمون عضویت: 1402/05/27 تعداد پست: 5694 رمز و راز پیاز داغ فراووووونه واینکه اجازه بدی جا بیفته قشنگ لعاب داربشه زعفرون زیاد هم فراموش نشه فقط همین عدسی رو خوش مزه میکنه ادویه نزن همانا پس از هرسختی آسانی است💚
اناوحلما عضویت: 1401/06/07 تعداد پست: 6371 گوشت گوسفند بد نمیشه مزه آبگوشت نمیگیره نه اخرش که دیگه نزدیک پخته رخ کنی من ربم میزنم برا رنگش میریزم داخلش خیلی خوشمزه میشه حیا یه چیزی نیست که امروز مد باشه فردا نباشه حیا همیشه مده
ترمه_اطلسی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 128 رمز و راز پیاز داغ فراووووونه واینکه اجازه بدی جا بیفته قشنگ لعاب داربشه زعفرون زیاد ه ... چه جالب ممنون از راهنماییت عزیزم
ترمه_اطلسی مدیر استارتر عضویت: 1402/09/14 تعداد پست: 128 من برای هر چهارنفر یه دونه پیاز ویه دونه سیب زمینی متوسط ميندازم. و برای هر نفر ۳تاقاشق غذاخوری عدس ... دقیقا من هم باید نون بزارم
آرتمیس_دریا عضویت: 1402/08/03 تعداد پست: 7996 نه اخرش که دیگه نزدیک پخته رخ کنی من ربم میزنم برا رنگش میریزم داخلش خیلی خوشمزه میشه ممنون عزیزم