زندگیتون بخاطر نداشتن فرزند پسر دچار کمبود شده و دیگه و محبوب همسر و خانواده همسر نیستید برید درباره خانواده های سلطنتی هلند دانمارک اسپانیا و نروژ مطالعه کنید که ولیعهدشون دختره و با اون همه املاک و ثروت بدون وارث نموندن از دختراتون نترسید دختر داشتن ترسناک نیست تا این حد امل بودن یه مادر اونم تو این زمونه ترسناکه
من اینجا حقیقت رو میگم نه چیزی که دوست داری بشنوی درخواست دوستی به هیچ وجه پذیرفته نمیشود حتی شما دوست عزیز
یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.
یه اوسگولی رو میشناسم اینجا...نون نداره بخوره ولی میمیره برای بچه پسر...دختر اولشو که باردار بود انقدر ناشکری کرد تا سقط شد فهمیده دختره گفته خدایا اینو ازم بگیر یا پسش بدم..خدا زد تو سرش بعد چند سال ناباروری یه دختر نصیبش شد الانم حامله اس مثل اینکه رفته ازمایش داده ماه اول کروموزمy پیدا کردن عینه خ ر کیف میکنه که شوهرش بی ولیعهد نمونده!!میدونم اگر این یکی هم پسر نمیشد مینداختش همچین ادم پست و کثافتیه...خودم هم پسر دارم هم دختر فرقی ندارن برام...