2777
2789
عنوان

خانما یه سوال شرعی دارم لطفا🙏

233 بازدید | 15 پست

سلام خانما من پامو گچ گرفتم دو سه روز پیش الانم پریودم تموم شده و نیاز دارم غسل کنم چون به این پام نباید آب بخوره چجوری میتونم غسلمو انجام بدم؟

مُردَم اَندر حسرت فهم درست/این که میگویم به قَدر فهم توست...
سلام عزیزدلم  حتما زنگ بزن دفتر مرجعت اینجا چون کسی فقیه نیست از گردنت رفع نمیشه

من مرجع ندارم عزیزم ممنونم🙏🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

باید داشته باشی گلی چون احکام نیاز داره یا خودت مجتهد باشی یا از مجتهد تقلید کمی چون اعتقاد به غسل ...

عزیزم این سایت جای این نیست که درباره این موضوع بحث کنم وگرنه هم کاربری خودم و هم شمارو تعیلق میکنن ممنونم🍀

سلام. غسل جبیره بگیرید.

باید غسل جبیره ای انجام دهید، به این صورت که بعد از شستن سر و گردن و شستن مقداری از بدن ــ حتی انگشتان پا ــ که در گچ نیست، به نیت غسل دست تر روی گچ بکشید و اگر به دلیلی ــ مانند نجس بودن گچ ــ ممکن نیست روی گچ دست تر بکشید، روی آن پارچه یا پلاستیک قرار دهید - به نحوی که جزئی از این جبیره محسوب شود - و روی آن دست تر بکشید و در صورتی که گچ بیشتر از حد معمول محل شکستگی را گرفته و برداشتن آن ممکن نیست، بنا بر احتیاط واجب تیمم هم بنمایید.

باید غسل جبیره ای انجام دهید، به این صورت که بعد از شستن سر و گردن و شستن مقداری از بدن ــ حتی انگشتان پا ــ که در گچ نیست، به نیت غسل دست تر روی گچ بکشید و اگر به دلیلی ــ مانند نجس بودن گچ ــ ممکن نیست روی گچ دست تر بکشید، روی آن پارچه یا پلاستیک قرار دهید - به نحوی که جزئی از این جبیره محسوب شود - و روی آن دست تر بکشید و در صورتی که گچ بیشتر از حد معمول محل شکستگی را گرفته و برداشتن آن ممکن نیست، بنا بر احتیاط واجب تیمم هم بنمایید.

✅ کارشناس و مشاور مذهبی و خانواده. طب سنتی هم تا حدی 🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥🟦🟥 🗣️مشاور روابط زناشویی. ⭕فامیلیم محقق نیست کارم تحقیقه⭕ استخاره هم بلدم🕋. برای استخاره تاپیک استخاره مو ببین. تا جایی که بلد باشم و از دستم بر بیاد در خدمتم. 
باید غسل جبیره ای انجام دهید، به این صورت که بعد از شستن سر و گردن و شستن مقداری از بدن ــ حتی انگشت ...

ممنونم لطف کردین❤️

سلام. غسل جبیره بگیرید. باید غسل جبیره ای انجام دهید، به این صورت که بعد از شستن سر و گردن و شستن ...

خیلی ممنونم ازتون🙏