2777
2789
عنوان

تا حالا دیدین خوااهر برادر ناتنی

201 بازدید | 7 پست

بهم رحم کنن دلشون بسوزن من عقدم شوهرمم برادر خواهر ناتنی داره قرار بریم تو خونه اونا طبقه جدا زندگی کنیم مادر همسرمم مریض بنظرتون اونجا میشه آرامش داشت؟؟؟

پدر همسرمم ساده دهن بین

ذات آدمای ربطی که خواهر برادر نداره 

بد ذات و حیله گر باشی همه کارو برا اذیت می‌کنی 

دعا کنید شاید بزرگترین خواسته شما کوچیکترین معجزه خدا باشه  خدایا شکرت بخاطر بودنت تک تک لحظات زندگیم.بخاطر 💞💞همسر خوبم💞 💞.انسانیت به دین و مذهب خاصی نیست همین که دلی را نرنجانی انسانی .اینجا آدما مجازین ولی قلباشون واقعی پس مبادا 💔سکوت در مقابل ظالم شریک شدن در ظلم اوست . کسی بهم بی دلیل بی احترامی کنه جوابشو میدم .اگ خیانت قابل بخشش بود الان باید شیطان کنار خدا میموند ،وفاداری جای بحث ندارع 🙂کسی از مجردی نمرده ولی متاهلی که انتخابش درست نبوده روزی هزار بار میمیره و زنده میشه .متاهلی که تنهاست خیلی بیشتر از مجردی که تنهاست عذاب میکشه پس برا ازدواج سعی کنید همسفر خوبی انتخاب کنید  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

برادر من از برادر تنی مهربان ترن

اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم

امادگی جهت برخورد با ناملایمات رو داشته باش 

ضمنا اگه تودار و سیاستمدار باشی میتوانی با مدیریت صحیح آرامش هم داشته باشی 

کرشمه ی تو شرابی به عاشقان پیمود                               که عشق بی خبر افتاد و عقل بی علم شد 

نا تنی بستگی داره.اگه مادرهمسرتون هوو شده واونم بدون دلیل و زندگی اون زنم کامل خراب کرده احتمالا زیاد بچه های زن اول باهاتون خوب نباشن،شایدم الان پدرشون مجبورشون کرده 

با احمق ها بحث نمیکنم.حتی شما دوست عزیز.بعد از چند سال دوری مجبوری برگشتم به این سایت. یروز دوباره میرم
نا تنی بستگی داره.اگه مادرهمسرتون هوو شده واونم بدون دلیل و زندگی اون زنم کامل خراب کرده احتمالا زیا ...

ن زن اولی گذاشت بچه هارو ول کرده رفته زن دومه ک مادر همسرم بچه هارو بزرگ کرده  اون دوتا برادر تنی قهرن دل خوشی ندارن از هم میگم وای بحال شوهر من ک ناتنی 

اره  تازه من علاوه براینکه خواهرناتنی امو خیلی دوس دارم وبهش وابسته ام ،دخترنامادری ام که ازشوهرسابقه اش هست روهم خیلی دوس دارم یعنی یه جوری باهم خوبیم هیچکس نمیتونه حتی لحظه ایی فک کنه ماخواهرنیستیم

نامادری امم که همه چیزمه❤