2777
2789
عنوان

همسرم همش میگه کاش چشمات رنگی بود کاش موهات فر بود😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 78 پست

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چقدر بدن آدمایی که حس ناکافی بودن بهت میدن

وقتی تو تاپیکی پست میزارم مخاطب صحبت من استارتر تاپیکه ، نه شخص دیگه .پس لطفا نظرتونو به دیگران تحمیل نکنید فضولای روانی🤣 حالا ریپ بزن تا بترکی اصلا اعلانمو نگاه نمیکنم

بخدا قبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم، انگار اعتماد به نفسمو گرفته

اصلا نزار رو اعتماد به نفست تاثیر بزاره

چون دو حالت داره

یا بحث سلیقه ی شخصی طرف هست، که اگه سلیقه خاصی داره به این معنی نیست تو کمتری، خیلی ها هم سلیقه شون قیافه تو هست

یا اینکه طرف هنوز درگیر گذشته ها هست که اینم باز مربوط به تو نیست، مربوط به نابالغی خودشه

منم اخیرا متوجه شدم که دوست پسر سابقم به زنش میگه که یه سری از ویژگی های ظاهری منو در خودش ایجاد کنه ...

وتقعا حس بدیه 

خب اگر تورو دوست داشت چرا رغت اون زنو بدبخت کنه 

که بشه یکی مثل من؟ بعد وقتی یه زن چشم رنگی میاد مغازمون حالم بد بشه چون شوهرم ضعف داره رو این قضیه! 

بخدا قبلا خیلی اعتماد به نفس داشتم، انگار اعتماد به نفسمو گرفته

درکت میکنم. دقیقا شرایطم مشابه شما بود. از صورتم ایراد میگرفت، هی ازش پول گرفتم رفتم در حد نچرال فیلر تزریق کردم، دندونامو درست کردم، کلاس زبان ثبت‌نام کردم و…الان دیگ لال شده هی تعریف میکنه ازم. 🫤واقعا مردا عقلشون تو چششونه 

دوست عزیزی که نظرت مخالف نظر منه، لطفا ریپلای نزن ممنون😙
درکت میکنم. دقیقا شرایطم مشابه شما بود. از صورتم ایراد میگرفت، هی ازش پول گرفتم رفتم در حد نچرال فیل ...

همسر من موافق خیلی چیزا هم نیست 

فیلر و ژل و کامپوزیت دندون و اینارو دوس نداره حتی کاشن مژه و ناخن هم بدش میاد و میگه طبیعیش قشنگه 

دقیقا مشکل منم از همینجا شروع شده ک چیزایی که میخواد غیرقابل انجام دادنه 

وگرنه من به عنوان یه زن خودمم خوشم میاد به خودم برسم و تنوع ایجاد کنم. 

واقعا موندم 

گاهی دلم میخواد خود سر برم لنز و مژه بزارم مو رنگ کنم چشاش پر بشه با دیدن خودم 

از اینورم میگم یاد اون میوفته یا اینکه بیشتر جذب این قضیه میشه