2777
2789
عنوان

همسرم همش میگه کاش چشمات رنگی بود کاش موهات فر بود😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 78 پست
عزیزم اول تاپیک هات خوندم بعد میخوام جواب بدم اولا که با وجود اون خواهرشوهرت واقعا حالت خیلی نباید ...

بله واقعا خواهرشوهرم تنها کسی که هنوزم ک هنوزه از دخترای مختلف پیش شوهرم تعریف میکنه، میگه دختر فلانی بووود میگفتم بیا بگیرش خیلی خوشگلتر شده چشاش اونجوری  موهاش اینجوری فلان ماشین زیرپاش و.... 

رمز موبایلشو میدونم 

اون خاطرات قدیمی هم ک تو موبایلشه من باتوجه به پیگیری هام حتی یادشم نیست که اونا تو موبایلش هستن 

تو این مدت هم خطایی سر نزده یا اگر زده من ندیدم. 

اما خیلی به زنهای دیگه نگاه میکنه و تعریف میکنه و میدونم تو ذهنش مقایسه میکنه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینقد به مردا رو ندین که شما رو زیر سوال ببرن من بودم خودمو میزدم به کردی از قیافشم ایراد میگرفتم که بره تو خودش مگه خودش چش رنگیه بهش بگو از سرتم زیادیم

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم  
اینقد به مردا رو ندین که شما رو زیر سوال ببرن من بودم خودمو میزدم به کردی از قیافشم ایراد میگرفتم که ...

نه خودش خیلی معمولیه اما چون خوش برخورده همه ازش خوششون میاد و تعریف میکنن ازش اعتماد به نفسش بالاست

بله واقعا خواهرشوهرم تنها کسی که هنوزم ک هنوزه از دخترای مختلف پیش شوهرم تعریف میکنه، میگه دختر فلان ...

عزیزم

کاش از اول یه واکنش تند نشون میدادی

مثلا وقتی خواهرشوهرت تعریف کرد میگفتی حالا که برادرتون بهترین رو پسند کرده و منظورتون چیه؟

دلتون میخواد زندگی برادرتون بهم بخوره؟

خونه خراب بشه؟

ببخشید پیش بعضیا باید سلیطه بود

بعد هم یه دعوا کوچیک راه بنداز و یه مدت قطع رابطه کن با این عفریته

میشه مگه ادم یادش نباشه عزیزم چی مونده تو گوشبش

به هر حال بهش بگو پاکشون کنه و تاکید کن

نباید داشته باشدشون و باید ببینه که تو حساس شدی

[QUOTE=341816129]نه خودش خیلی معمولیه اما چون خوش برخورده همه ازش خوششون میاد و تعریف میکنن ازش اعتماد به نفسش بالاست[/QUOTEتوام بگو اگه زبون نداشتی کی بهت نگاه میکرد بس که زشتی یبار بهش بگو روسری بپوش بعد میفهمی چقد زشتی من همیشه به شوهرم میگم اگه دختر بودی هیچکس نمیومد سراغت اعتماد به نفسشو ازش بگیر بزا زیاد دور ور نداره

امیدوارم همه به نظرات هم احترام بزاریم