2777
2789
عنوان

همسرم همش میگه کاش چشمات رنگی بود کاش موهات فر بود😏

| مشاهده متن کامل بحث + 1199 بازدید | 78 پست
بهتر پول بگیر ازش خرج خودت کن خیلی هم خوب

خرج میکنم 

دلمم میخواست خودم برای تنوع لنز بزارم و موهامو فرکنم 

اما از اونروز که فهمیدم اون چه شکلی بوده دیگه دلم نمیخواد 

همش فکر میکنم با انجام دادن اون کارا یاد اون دختره میوفته 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن زیاد ایراد میگیرن،حتما باید رنگ روشن بذاری دکلره کنی خراب میشه موهات

شوهر منم میگه کاش باسنت بزرگ بود، باسنم پهنه ولی خب گوشتی نیست.یکبار تو ایسنتا سینه بزرگ میبینه میگه کاش اینطوری بودی.

منم میگم تو حرصم نده چاق شم اوت قسمت ها هم رشد میکنن.بهش گفتم منو همینجوری دیدی پسندیدی. 

پول خرج کن درست بشم.

ب این هم فک کن ک شایددوس دختر قبلیشم طبق سلیقش بوده منطورم اینه موی فر و...کلا دوس داره ن اینکه بخواد شبیه قبلی بشی

و این بار ک اینو گف با لبخند و اعتماد ب نفس بگو من رنگی دوس ندارم عزیزم،شما هم منو اینجوری دیدی و پسندیدی مگه ن😉اینارو با شیطنت و خنده بگو 

🌿azpmمم،سگ از هر جهتی پاس کند از همان سو  می ترسد...

منم اولش دوس داشتم خودم  اما الان فکر میکنم یاد اون میوفته

بگو من همینجوری بودم اومدی خواستگاری 

این تاپیک که دیدم یاد فیلم ساحره افتادم نگاش کردیی ؟یکی از کتابا صادق هدایت بود از روش فیلم ساختن 

منو تو ، تو کلبه وسط یه جنگل یه روز بارونی بوی نم خاک جنگل صدای آواز پرنده ها سردمونه آتیش روشن کردیم و از خاطراتمون میگیم   

عزیزم اول تاپیک هات خوندم بعد میخوام جواب بدم

اولا که با وجود اون خواهرشوهرت واقعا حالت خیلی نباید خوب باشه با خانوادش

خودش هم اگه کاراشو تکرار نکرده تو این سه سال و چیز مشکوکی ازش ندیدی خودت اذیت نکن

شاید فقط مربوط به گذشته بوده و تموم شده

وبی یه مدت برو تو قیافه

بعد خیلی جدی و بدون بغض و بدون تپق با همسرت حرف بزن

بگو الان مگه با من زندگی نمیکنی

مگه با من زیر یه سقف نیستی

خب چرا زن های دیگه رو هم پاشونو کشیدی وسط زندگیمون

مگه من برات کم گذاشتم و مگه زندگی قشنگمون چشه

بعد یه کم عشوه بیا که چجوری دلت میاد با من که انقدر دوستت دارم و دلبستتم و پناهم تویی اینکار کنی

ینی قضیه رو پندش کن ببین واکنشش چیه

اگه ترسید که بدون شاید چیزی بیشنر از چت هاست

بعد اگه پرسید منظورت چیه بگو خاطرات قبلیت رو چرا هنوزم نگه داشتی رو گوشیت پاکشون کن

رمز هم نذار رو گوشیت یه مدت یا من رمزت بدونم

بد کردی باهام

بعد یه مدت واقعا دورا دور حوایت بهش باشه ولی به روش نیار