2777
2789

من بهش گفتم بیا کات کنیم ما بدرد هم نمیخوریم تو آدم دلخواه و نورد علاقه من نیسی، بعدش گفتم تو هنوز به اکست فکر میکنی من نمیتونم باهات باشم اونم گف آره هنوز بهش فکر میکنم ولی نسبت به قبل خیلی کم ولی اگ تو بری من فکر و خیالم میره پیش اون ولی اگ باهام‌بمونی فقد ب تو فکر میکنم و اونو فراموش میکنم،منم گفتم اگ بمونم و فراموشش  نکنی چی، گف تو بمون نرو من خودمو تغییر میدم انقد هم بحث اکسمو نیار وسط تموم شدع رفته

لطفا نفوذ بد بهم ندین چون من اگ کات نکنم میتونم حالشو خوب ک ک اینک مطمئن هستم ک وفادار میمونه و من واقعا درکش کردم،، شما بگین آدم درستیه؟باهام بمونم؟

چون اگ کات کنم دوباره حالش خراب میشه و خراب خرابی میگیره و واقعا اینقد دوس ندارم چون میخام حالش خوب باشه!

بدم میاد از کسایی که برای فراموش کردن رابطه قبلی وارد رابطه جدید میشن

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بدم میاد از کسایی که برای فراموش کردن رابطه قبلی وارد رابطه جدید میشن

غیر از این کار دیه ای نمیتونن بکنن، من خودمم قبل از این عاشق ینفر بودم ولی تا وقتی با این رل زدم‌اونو فراموش کردم و واقعا برای خودم خوب شد

کل تاپیکات بدون استثنا تاپیک دوست پسره. زندگی کن زندگی خیلی چیزای قشنگتر از بادمجون داره

🩷سزاموئید=اصطلاح آناتومیکال برای استخوان های کنجدی بدن؛الهام گرفته از جثهٔ ریزنقشم(اردیبهشت 1403)|| من تنهاییام رو کشیدم،حسرتام رو خوردم،حس مضخرف ناکافی بودن رو بیشتر از هرکسی از نبودنات و نخواستنات تجربه کردم،فرصتام رو هم دادم،دیگه درست هم بشی و بیای سراغم منم که دیگه "نمیخوام".(29فروردین1404)||من تمام خاطراتی که حتی در ذهنم از تو داشتم را پاک کردم دیگر تمایلی برای فکرکردن به آنها ندارم، خاطرات خوبت حسرت و نفس عمیقی را در من زنده میکند و خاطرات بد ات نفرت و دل شکستگی را، هیچکدامشان را نمیخواهم یادآوری کنم، از تو برای من فقط یک حس به جا مانده، یک حس قدیمی و کمرنگ که گه گداری از دلم میگذرد... (10تیر 1404)|| فکرمیکردم از تو درمان شده ام، مثل مخدری که از خون بیرون میرود. خواستم بنویسم سم، دلم نیامد. هم آینده ای برایمان وجود ندارد و هم ترک عادت فکرکردن به تو برایم غیرممکن شده است. هم نمی‌خواهم برگردی و هم دلم برایت تنگ شده، نمی‌دانم اگر دوباره پیغامی از تو بگیرم چه حسی خواهم داشت(27 تیر 1404)|| پس از تو، دیگر پذیرش نبودن ها، رفتن ها و پذیرش اینکه انسان ها نا امید کننده اند برایم راحت تر است (16شهریور1404)||

غیر از این کار دیه ای نمیتونن بکنن، من خودمم قبل از این عاشق ینفر بودم ولی تا وقتی با این رل زدم‌اون ...

ولی داری خودت رو توجیه میکنی . 

کات کن قبل از وابستگی 

تیارام، در انتظار تحقق یک خواسته !🩷‌ در این حوالی به سر میبرم🤍 در این دنیای بی رنگ تو سبز باش همه چی روبه راهه خدایِ من🤍 دست کمکتو بهم میدی خدای من ؟!🩷 گفته بودم میرسم به چیزی که میخوام 🌧کتابخوانی لذتِ عمیقِ من_ اونکه دیر اومد و زود به قلبم نشست رفتو با رفتنش قلب من رو شکستhttps://uupload.ir/view/sarrftm_14040811_053032378_pifw.mp4/

از کجا فهمیدی به اکسش فکر میکنه 

گفتی گنه کنی به دوزخ برمت  این را به کسی گو که تو را نشناسد ☔️لا إِلهَ إِلَّا أَنْتَ سُبْحانَک إِنِّی کنْتُ مِنَ الظَّالِمِینَ✨🤍اگه دوست داشتین  این ذکر رو برام بخونید لایک کنید منم براتون میخونم
من کات کنم اون حالش بدتر خراب میشه! باید بمونم باهاش حالشو خوب کنم با وجود من اکسشو فراموش میکنه

اخه جرا باید تلاش کنی اون اکسشو فراموش کنه؟!!!!! مگه هرکی شکست عشقی میخوره دیگران باید براش جبران کنن. زمان حالشو خوب میکنه

به نظر من هیچ وقت از نی نی سایت مشاوره نگیر اینجا کسی کارشناس نیست 

بعد شما بهتر ازش شناخت داری تا ما البته اینکه کاملا اکسشو فراموش نکرد بد نیست میتونه دلیل وفاداری باشه بخصوص اگر خودش تو جدایی مقصر نباشه

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*
کل تاپیکات بدون استثنا تاپیک دوست پسره. زندگی کن زندگی خیلی چیزای قشنگتر از بادمجون داره

بادمجون🤔

من مسلمانم و شیعه و به همه ادیان احترام میگذارمشهید برای من یعنی امام حسین که در برابر ظلم قیام کردشهید یعنی حر که نگفت مامورم و معذور جانب حق رو گرفت و جاودانه شد====================اونایی که همه چی براشون گل و بلبله شاعر میگه*تو کز محنت دیگران بی غمی نشاید نامت نهند ادمی*