2777
2789
عنوان

3 تا امتحان خراب کردم بیاین 💔💔

| مشاهده متن کامل بحث + 373 بازدید | 26 پست
من یه کلمه هم نخونده بودم چرت پرت نوشتم

لامصب سوالای مفهومی هم داشت ولی در کل اسون بود اکه میخوندیم 

خاک عالم بره توی سر من

یکی نیست ارومم کنه اینقدر اعصابم خورد شد از خیابون یه جوری رد شدم میخواستم بخورم به ماشین

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لامصب سوالای مفهومی هم داشت ولی در کل اسون بود اکه میخوندیم  خاک عالم بره توی سر من یکی نیست ...

اونایی که خراب کردن نمیتونن دلداریت بدن اونایی که خوب دادن دارن عشقو حال میکنن میخونن واس امتحان بعد وقت واس دلداری ندارن 

اونایی که خراب کردن نمیتونن دلداریت بدن اونایی که خوب دادن دارن عشقو حال میکنن میخونن واس امتحان بعد ...

بقیه رو حداقل قشنگ بخون قبول شی اینو تک ماده بزن ❤️

بقیه رو حداقل قشنگ بخون قبول شی اینو تک ماده بزن ❤️

نمره سالانه و مستمرمو نمی‌دونم از کدوم سایت میشه دید که مستمر چند داده؟ من فنونو خراب کردم میترسم نتونم تک ماده کنم 

نمره سالانه و مستمرمو نمی‌دونم از کدوم سایت میشه دید که مستمر چند داده؟ من فنونو خراب کردم میترسم نت ...

کارنامه که بیاد نوشته نمره سالانه چقدره 

اگه بالای 7 زده بود سریع اقدام کن برای تبصره جا نمونی 

ظاهرا امسال 4 درس نهایی میشه تبصره زد