2777
2789
عنوان

خانوما بنظرتون خدا وجود داره

| مشاهده متن کامل بحث + 1368 بازدید | 114 پست
چرا مقصر نیس مگه نمیگن‌ یک برگ هم بدون اجازه خدا نمی افته چرا باید زمین بخرم سرم کلاه بزارن  خد ...

اینکه میگن چرت محضه ولی خدا وجود داره

#حامی حقوق کودکان، نوجوانان، جوانان، بزرگسالان، میانسالان، مسن ها، خانم ها،آقایون 🥲

اره وجود داره همه شبیه هم نیستن یکی باپول باباش اقاشده وارجمندیکی باتلاش خودش

ای کتش منم با پول بابام میشدم تلاش کیلو چنده

هفت تا پسر با قلب هایی به وسعت جهان،که باهر نت،هرکلمه،هرلبخند،به میلیونها آدم تو دنیاگفتن:توکافی هستی.تو ارزشمندی.تو تنها نیستی."اونا قدرت اشک هارو فهمیدن،به خنده ها معنا دادن،وصدای اونایی شدن که صدا نداشتن.Btsمثل آفتاب بعداز یه روز ابریه.نه فقط برای آرمی ها!بلکه برای هر کسی که دنبال امید،حقیقت عشق توی این دنیای پر سرو صداست.💜یه مامان آرمی💜

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

هرکی داره ی جور امتحان میشه

و گاهی اونی که بیشتر داره واقعا زحمت کشیده

اللّهم عجّل لولیک الفرج به حق زینب کبری (س)  ❤️السّلام علیک یا صاحب الزّمان ❤️برای سلامتی امام زمان صلوات🌹                     خدایا بیاد روزی که خونم کنار مسجد باشه و صدای اذان بپیچه تو خونم مخصوصا اذان صبح ماه رمضون و دعای سحر  بگو آمین💚💚من به آرزوم رسیدم درکمال ناباوری تقریبا یکماه بعد خرید خونه متوجه شدم نزدیک خونمون مسجد هست و من معجزه ی خدارا برای بار دیگر دیدم💚

چرا مقصر نیس مگه نمیگن‌ یک برگ هم بدون اجازه خدا نمی افته چرا باید زمین بخرم سرم کلاه بزارن  خد ...

و تهش زورمون ب خدا میرسه فقط😔

توی خوشی هاام یادش نمیوفتیم

صبر انتخاب نیست                                                                اجبار است🙂
چیه دلم امشب خیلی شکسته هیچکسو نداریم سرمون کلاه گذاشتن ، پول نداریم مستاجریم ، مادر همسرم پولدار هز ...

خدابزرگه ابجی همیشه واسه خودت از خدا چیزی بخاه ب مال بقیه چشم نداشته باش

حوصله ی ثابت کردن خودم به بقیه رو ندارم هرچی در موردم شنیدی دوتا دیگم بزار روش 😉😉😉😉

خدا رو با همه سلولهای وجودم درک کردم. 

نه که فک کنی الان پولدار و مرفه کاملا بی دردم نه. 

اما خدا گاهی واقعا واقعا خودش رو بهم نشون داده. نه که فقط بگم دستمو گرفت فلان کارم درست شد. نه خیلیییی فراتر از اینا. به حدی که اکه همه دنیا نعوذبالله بگن خدا وجود نداره من میگم خودم دیدمش حسش کردم. عزیزم اینکه یکی پولداره و دیگری نیست ربطی به حضو و عدم حضور خدا نداره‌ خدا خودش در قران گفته این مساله رو. عبارت دقیقش رو یادم‌نیست اما مضمونش اینه خودش دلش خواسته به شما بده به من نه. و گفته نباید اصلا اینو بگیم ما بنده ها.  بر اساس معادلات خاصی اینجوره

من امیدم به خداست....بعد خدا هم به خداست....
خدابزرگه ابجی همیشه واسه خودت از خدا چیزی بخاه ب مال بقیه چشم نداشته باش

بخدا چشم ندارم نفرت دارم بهش ولی چون اگر اون حرفارو نمیزد الان من با یکی دیگه ازدواج میکردم که دستش به دهنش برسه نه مثل گدا ها ، 

خدا فقط یک جا برای بنده هاش فرق میذاره از نظر من

اونم  توی صبر کردنه 

یه بندش کمتر صبر میکنه  یکی باید بیشتر صبر کنه 

منم چند سالی تحت فشار بودم    و میگفتم خدا منو فراموش کرده  ولی   الان میففهمم   که  فراموشم نکرده فقط باید صبر میکردم   تا اون مراحل ذو بگذرونم

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫