2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چراااااا؟؟؟؟؟

در مدرسه کربلا کودکان به چشم خود دیدند که بابا دو بخش است بخشی بر صحرا و بخشی بر سر نیزه اما اینکه عمو چند بخش است را فقط بابا می‌داند   《صَلی الله عَلیک یا ابا عبدالله 》
چی شده؟ بگو تا دلت وا بشه

کاش الان  ارادم اراده ی کوه بود و قوی بودم

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.

امام رضا خیلی حاجت میده، به مناسبت ولادت شون ختم گروهی حدیث کسا برای رفع مشکلات خصوصا ازدواج گذاشتم اگه دوست دارین شرکت کنین 🌸💍

http://www.ninisite.com/discussion/topic/1379218/بیاید-ختم-گروهی-حدیث-کسا-برای-ازدواج-عالی

"عاقل" فقط اونی که هیچوقت وقتشو تو این سایت هدر نداد! / یه استادی داشتیم که ‏میگفت هر وقت هر جا به مشکلی برخوردید دنبال مقصر نگردید؛ مقصرش منم! ‏بگردید دنبال راه حل ✋

من چقدر پسر عمه زارو دوس دارم عزیزم دلم میخاد بغلش کنم فشارش بدم😍😍😍😍

یه دوست پسر غیرتی بدین بهش خیانت کنم یه جوری بزنه تو دهنم پاره شه خون بیاد ازش دیه بگیرم؛میخوام دندونام رو درست کنم پول ندارم٬ بخدا مجبورم.  

نمیدونم چرا هرچی تایپ کردم پریده. خلاصه میگم. شوهرم ی کار گاه تراشکاری داره توی خرمدشت.  ی محیط صنعتی و کاملا مردانه.  تا حالا کارمند زن هم نداشته. حالا ی اشنایی ی خانومی رو معرفی کرده واسه ی کار دریل کاری.  دلم نمیخواد بیادش.  میترسم بیاد و شوهرم رو از راه به در کنه. خواهشا نیاید بگید اعتماد به نفست پایینه و از این حرفا. من خیلی غیرتی و حسودم تو این مسایل

خدایا اگر تو دست مرا بگیری هیچ کس مرا دست کم نمیگیرد
هممون نیاز داریم قوی تر باشیم مشکلات ک کم نمیشن خدا مارو قوی تر کنه ایشالا

خیلی سستم راهمم دشوار

کارخوبه خدادرست کنه سلطان محمود خر کیه ..بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/برخاتم انبیا محمد صلوات💖💖💖💖💖 يا مَنْ اِذا تَضايَقَتِ اْلاُمُورُ فَتَحَ لَنا باباً لَمْ تَذْهَبْ اِلَيْهِ اْلاَوْهامُ، فَصَلِّ عَلي مُحَمَّدٍ وَالِ مُحَمَّدٍ وَافْتَحْ لِاُمُوريَ الْمُتَضايَقَةِ باباً لَمْ يُذْهَبْ اِلَيْهِ وَهْمٌ، يا اَرْحَمَ الرَّاحِمينَ.
نمیدونم چرا هرچی تایپ کردم پریده. خلاصه میگم. شوهرم ی کار گاه تراشکاری داره توی خرمدشت.  ی محیط ...

مگه زن دریل کاری میکنه؟؟؟؟

به شوهرت بگو وااا زن که دریل نمیتونه دستش بگیره میاد کارتونو خراب میکنه قبول نکن بگو محیط مردونه س.یه جوری مخشو بزن نا محسوس که نفهمه حساسی ها...

بعدم نترس از راه به در نمیشه شوهرت

برا سالم و صالح بودن نی نی م یه صلوات میفرستین؟❤