2777
2789

۱۶ سالم بود

الان که فکر میکنم اون زمان چقدر ساده بودم 

اون زمان مثل تموم دخترا ذوق و شوق ازدواج داشتم 

خاهرمم تازه ازدواج کرده بود و با دیدن زندگیش و آزادیش منم آرزوی ازدواج داشتم اصلا از خانه داری و این چیزا سر در نمی آوردم و به این چیزا فکر نمیکردم 

از عروسی خواهرم حدودا ۲ ماه گذشته بود 

اونموقع خاستگار داشتم و ۳ تا شون رو مامان و بابام جواب رد داده بودن به خاطر سن پایین من 

۲ ماه گذشته بود یکی از فامیلای مامانم (نوه ی خاله ی مامانم)

اومدن خاستگاری ولی مامانم میگفت نه دخترم سنش پایین هست و اون یکی دخترم رو تازه عروس کردم الان نمیخام به این زودی این دخترم بدم 

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

ولی اونا قبول نکردند و چندین بار اومدن خاستگاری اصلا به این فکر نمیکردم که کی هست و چکاره هست و ...‌.

دوست داشتم آزاد باشم و بابام خیلی گیر میداد به من و آبجیم ما حتی اجازه نداشتیم تا مغازه تنها بریم به پوشششمون خیلی گیر میداد و ما اصلا حق آرایش رو نداشتیم و ذوق این چیزا تو دلم یه عقده شده بو د

پسرم امیدوارم جوری بزرگت کنم که سال ها بعد به خودم افتخار کنم 💗💗  حسرتت در دلم مانده تا ابد،تو با قلب دیوانه ی من چه کردی🥺

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

لایک

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

دلم میخاست زود نامزد کنم تا بتونم تمام این کار ها رو انجام بدم به مامانم گفتم که راضی ام و میخام با این پر ازدواج کنم با این که این پسر رو تا بحال ندیده بودن و فقط از عکساش چندتا نشونم دادن

تا اینکه تونستم مامان مو راضی کنم و مامانم هم با بابام صحبت کرده بودن و بازم راضی نمیشد ولی با مخالفت پدرم بله رو گفتم و بلاخره نامزد کردیم برای من همه چی مثل رویا بود همه چیزو دوست داشتم و البته پسره هم پسر خوبی بود دوسش داشتم خیلی با هم خ ب بودیم 

@ستاره_زیبای_شب

اه چرا ابی نمیشه دوستان میشه ایشون رو تگ کنین

میخوای امضامو بخونی ؟                                                    بیا.                                                                                                                                                            هنوز بیا پایین.                                                                                                                                                                                                                                                                                               به تو‌ چه اصلا مگه فضولی 😂😌⁦:⁠-⁠)⁩                                     

۲ ماه همه چیز خوب بود ولی خیلی ساده بودم و کل زندگیم رو دادم دست خواهرم و مادرم و خیلی تحت تاثیر حرفاشون قرار گرفتم