2777
2789
عنوان

انتخاب رشته نهم میشه لطفاً راهنمایی کنید

| مشاهده متن کامل بحث + 669 بازدید | 91 پست
بله درسته حرفتون

دوازدهم تجربیم برا دهم هم تیزهوشان تجربی قبول شدم ولی همیشه میگم ایکاش انسانی انتخاب میکردم... چون هیچ وقت با عقل و منطق رشتمو انتخاب نکردم 

انتخابی انجام بده که اخرش پشیمون نشی

ببین من خودم زیست رو دوست داشتم ولی از بقیه درسای تجربی خوشم نمیومد ، از طرفی بیشتر درسای رشته انسان ...

ممنون بابت راهنماییت ❤️

شیرینی یکبار پیروزی تلخیه صدبار شکست و از بین می‌بره (:

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ببین کدوم رشته توش استعداد داری مثلا ببین واسه انسانی حفظیاتت خیلیی خوبه بعد ببین هم رشته تجربی هم رشته انسانی سختی های خودشو داره هیچکدوم راحت تر از اون یکی نیست.فقط به علاقه نچسب استعداد هم تو انتخاب رشته خیلی مهمه 

حتی با وجود سختیا و فشارایی که وجود داشت؟

ببین عزیزم از نظر من همه ی رشته ها سختی هایی دارن اما تو اونی که علاقه داری سختیشو با علاقه تحمل میکنی باز خودت صلاح خودتو بهتر میدونی گلم 

فیزیک، ریاضی،  شیمی و زیست جز دروس اصلی هستن

اگه علوم و ریاضی رو راحت یاد میگیری بیا و گرنه اذیت میشی

میتونی بری انسانی و روانشناسی بالینی رو تا مقطع دکترا ادامه بدی و کلینیک بزنی البته بشرط علاقه

راستش من فهمیدم که تو از انسانی بدت نمیاد فقط مثل تجربی عاشقش نیستی و به نظرم برو انسانی اون چیزی که ...

بدم نمیاد اما میترسم حسرتی که از شغل مورد علاقم ب دلم بمونه جلوی پیشرفتم و بگیره

میشه بپرسم چرا حس میکنی به درد انسانی میخوری؟

با توجه به درسای امسالم کاملا متوجه میشم دروس مربوط ب انسانی رو ولی تجربی متاسفانه نه...

دوازدهم تجربیم برا دهم هم تیزهوشان تجربی قبول شدم ولی همیشه میگم ایکاش انسانی انتخاب میکردم... چون ه ...

خب مگه نمیتونی تغییر رشته بدی؟

ترس با تو همون کاری را میکنه که قیچی با پرنده میکنه پس نترس تا بتونی اوج بگیری..🌱
دوازدهم تجربیم برا دهم هم تیزهوشان تجربی قبول شدم ولی همیشه میگم ایکاش انسانی انتخاب میکردم... چون ه ...

منطق میگه برم رشته ای که استعداد دادم

ولی دلم میگه اگه برم تا ابد حسرت اینکه شاید می‌تونستم و نرفتم ب دلمه

سلام وقتت بخیر به نظر من استعداد  مهم تر از علاقه است 

من اگر بودم با توجه به استعدادم انتخاب رشته میکردم 

همونطور که از اسم کاربریم مشخصه اسمم هستی هست😁 (اسممو خیلی دوست دارم بابام انتخابش کرده) یک دختر مجردم مشغول تحصیل و تلاش برای اینده برای همگی یک زندگی سرشار از حس خوب و سلامتی و خوشی ارزو میکنم شمام اگر امضامو خوندین یک ارزوی قشنگ برام بکنید اگر تونستید به خودمم بگید چه ارزویی کردید😁 جدیدا مامان بزرگمو از دست دادم  زن خوبی بود اگر امضامو خوندین براش یک صلواتی چیزی بفرستین اگر فرستادین بگید منم برای رفتگانتون صلواتی چیزی بفرستم