خب پیش میاد پیش نمیاد؟ اینهمه سال پیرهنتو شستم حالا یه دفعه نگاه نکردم جیبشو باید بهم بگی مفت خور بی خاصیت ،،،قلبم یهویی شکست حس کردم،،،چرا جیبشو نگاه نکردی حواست کجاست تو فقط بخوری بخوابی همه در اختیارت باشن ،،،،خیلی ناراحت شدم خیلی
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.
نمیدونم این مفت خور چیه که این اواخر مردا به خانما میگن،اخه انصافه یه خانوم همه مسئولیتای زندگی باهاشه،تربیت بچه ها،آشپزی،رسیدن به نظافت خونه،خیاطی،همسرداری،رسیدن به درس بچه ها،شستشو،خرید،همیشه باید مرتب واراسته باشه..با اینهمه دغدغه و زحمت چراباید یه عده بگن مفت خور....بخدا یروزم نمیتونن جای خانوما باشن😞😞😞
والله من باشم شروع میکنم جیغ جیغ کردن.اونم ازترس آبروش به غلط کردن میوفته
هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.