2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

گفتم چیزی نشده نگران نباش درست میشه قابله حله،،،،با داد و بیداد اومد تو اشپزخونه داشتم به پسرم غذا م ...

واقعا دیگه بی منطق حرف زده حق داری دلخور باشی اصلا هر چی بوده حق نداره اینطور صحبت کنه اعتراض جای خود داره ولی بی احترامی به هیچ عنوان

🥰🥰Medical Genetics🥰🥰

چک بوده تو جیبش؟

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

نمیدونم این مفت خور چیه که این اواخر مردا به خانما میگن،اخه انصافه یه خانوم همه مسئولیتای زندگی باهاشه،تربیت بچه ها،آشپزی،رسیدن به نظافت خونه،خیاطی،همسرداری،رسیدن به درس بچه ها،شستشو،خرید،همیشه باید مرتب واراسته باشه..با اینهمه دغدغه و زحمت چراباید یه عده بگن مفت خور....بخدا یروزم نمیتونن جای خانوما باشن😞😞😞

دختریعنی گوش دردودلای مادر❤ پسریعنی پشت وپناه مادر❤ ❤❤❤❤❤❤❤ زندگیم فدای خنده هااتون ❤خدایا❤ممنونم که منو لایق هردوتاش دونستی عاشقتمممم خدااااااا

والله من باشم شروع میکنم جیغ جیغ کردن.اونم ازترس آبروش به غلط کردن میوفته

هروقت دستمال توالت دیدید یادتون بیاد که مردم یک کشور جهان اولی ‌که خیلیا آرزوی مهاجرت به اونجا رو دارن یک روز ازترس قرنطینه توی خونه، همون واکنشی رو نشون میدن که ما ملایمترش رو درزمان تحریم ها داریم انجام میدیم وبخاطرش خودمون رو تحقیر میکنیم.ماایرانی ها خیلی از واکنش هامون به مسایل بخاطر فقر فرهنگی نیست،بلکه به نسبت شرایط تحریم که سالهاست داریم درآن زندگی میکنیم اتفاقا خیلی آدمهای خوب ومتمدنی هستیم.

ادمی دیگه ربات که نیستی من دیروز بردم کف دسشویی جرم گیرریختم یادم رفت برم بشورم شب یادم افتاد هزارتاکارهمزمان پیش میادبچه گریه میکنه زنگ درمیزنن ناهارپختن همه کارای خانوماهمزمانه خوب