2777
2789

سلام این داستان زندگی رو ک میخام تعریف دقیقا سه چهار روز پیشه ....عین واقعیت بخدا راس میگم کسیم میخاد قصاوت کنه یا ادعای پربازدید شدنم رو داره تاپیک رو ترک کنه لطفن

اصن چیزی ننویسین لایک کنین فقط ک بدونم میخونین 

لطفا براي ازدواج من و عشقم

اَمَّن یُجیبُ المُضطَرَّ اِذا دَعاهُ وَ یَکشِفُ السُّوء

هروقت امضام دیدین 💜لطفا برای سلامتی خانوادم 💋صلوات بفرستین💖لایک کنین💖💜💖💜💚 منم صلوات بفرستم واستون💖💖💖💖💖💖💖 خـدایـا ببخش من و فردا مسیر درست و جلو راهمون بزار محتاج صلوات همتون هستمم برای زنـدگـیم💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖💖

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

تر خدا منو لایک کن مامانم صدام زده

منم قول میدم ی چیزی تعریف کنم

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

تا اسی داستانش رو میزاره من چند تا داستان ترسناک براتون بزارم؟

من فقط پشه تو اتاق ممد اقام تو اتاق هیچکس دیگه نمیرم منو با پشه های دیگه اشتباه نگیرید😂🫥         کاربریم بعضی مواقع دست آبجیم هست

تو شهر ما البته محله ما نمیخام اسم شهرمونو بگم بعد ی بچه دو روزه ک بدنیا میاد مامانش با هربار شیر دادن احساس میکنه وزن بچش میره بالا مثلا روزی دو کیلو افزایش وزن داشته مادره میبردتش دکتر از کف پاش خون میگیرن

تر خدا منو لایک کن مامانم صدام زده منم قول میدم ی چیزی تعریف کنم

تروقران

#اکیپ جذابای سایت💅🤳بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱از جنس شیشه و مردم آزار و  با جنبه هستم✨😅 #غرور من مهمترین قسمت از منه👊

وایستاد منم بگم

مداد و خط کشم رو گذاشتم رو میز و رفتم زنگ تفریح وقتی برگشتم مداد فشاری سر پا بود ب خدا راس میگم

بعد تو محله ما ک اکثرا اشنان میگن ک دکتر گفته این ادمخواره نباید بزرگ و وارد جامعه بشه اینو از زبان مادر نشنیدم ولی زنای محله میگفته......بعد مادر و از بچه جدا کردن گذاشتن خونه مامان بزرگش ک مامانش طفلی دلش برا بچه نسوزه و شیر نده .......این بچه انقد بدنش قوی بوده ۱۳ روز زنده مونده البته با گریه کردن اینا😔😔 میگن پنبه رو به اب میزدن میکشیدن لب بچه با اون خیسی پنبه هم ی کیلو اصافه وزن داشته