2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد خواهشاً کمک 😭😭

3648 بازدید | 34 پست

بخدا خسته شدم 

کولیک ایز میدم پدیا لاکت میدم 

یه هفته است بدتر شده شبا ۱۲ شب شروع می‌کنه تا ۶ صبح 

انرژی نمونده برام 

شما ها چه دارویی استفاده می‌کردید 

دکتر هم که میگه باید دورش بگذره 

ولی خب چنان گریه می‌کنه سرخ میشه صورتش

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
چندوقتشه؟شیرخودتومیدی؟اگه کولیک هست بایدبگذره دکترراست میگه

۲,ماه 

شیر خشک میخوره 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

الهی 🥺نمیدونم تجربه ندارم.بچه داری سخته؟مامانت کمکت میکنه؟

خیلی سخته چون کولیک اذیت می‌کنه 

وگرنه ارومه

نه بابا کمک کجا بود 

متاسفانه باید دوره ش بگذره 

من بچه رو با ماشین شب تا صبح میگردوندم آروم میشد

99/8/30 ساعت 3 بعد از ظهر شد لحظه تحویل عمرم ❤️__\/\/\/__\/\/\/\/___\/\/\/\/\/\/❤️ضربان قلبم با قلبت هماهنگه ب مثل تو😚اونی که اومده تو این سایت مشکلشو مطرح کنه، مشاور برو نیس، بیخودی نگین برو مشاوره 
متاسفانه باید دوره ش بگذره  من بچه رو با ماشین شب تا صبح میگردوندم آروم میشد

لعنت بهش 🤢🤢🤢

کولیک ریلیف بده بهش من بچم با این آروم میگیرف

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
خیلی سخته چون کولیک اذیت می‌کنه  وگرنه ارومه نه بابا کمک کجا بود

بدتر منی در همه حال تنها،ولی شنیدم اینا یه دوره دارن تا چند ماه بعد خوب میشن انشاءالله که زودی خوب شه

💚🧡در جوانی ام... دلتنگ جوانی شده ام...چه کرده اند با ما🧡💚

شاید شکمش درد میکنه دلگیره داره،دایمیتکون بده

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شاید شکمش درد میکنه دلگیره داره،دایمیتکون بده

خب آره دیگه دل  درد داره 🥺 

بدتر منی در همه حال تنها،ولی شنیدم اینا یه دوره دارن تا چند ماه بعد خوب میشن انشاءالله که زودی خوب ش ...

هییییع 💔💔

خب آره دیگه دل  درد داره 🥺

خب دایمیتکون خیلی خوبه،گریپ میکسچر،کولیک ریلیف 

اینا آب رو آتیش

و یه چیز خودتم مراقب خوردنت باش اگه شیر میدی