2777
2789
عنوان

کولیک نوزاد خواهشاً کمک 😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 3654 بازدید | 34 پست

شیر میدی؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
شیر میدی؟

نه شیر خشک 

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم من درکت میکنم کولیک نوزاد از سخت ترین مراحل بچه داریه،واسه دختر منم از ۷غروب شروع میشد من دست تنها بدون تجربه همسرم هم ماموریت و بیشتروقتا نبود اکثر اوقات منم باهاش گریه میکردم چون هیچ جوره آروم نمیشد

ماساژ خیلی تاثیر داره سرچ کن و یاد بگیر،حتما آروغشو بگیر و شیشه شیر آنتی کولیک استفاده کن

کولیکز،کولیکید،دایمتیکون،گریپ میکسچر اینا تا حدودی میتونن کارساز باشن دکتر درست میگه باید دوره ش بگذره

دختر من ۲ماهگی تا حدودی بهتر شد ۴ ماهگی به بعد کولیکش خیلی کمتر شده بود الآن که هفت ماهشه درگیر دندون درآوردنشم 

بچه داری سخت ترین کار دنیاست خدا قوت صبور باش اینم میگذره فقط طول روز هرموقع خوابید توام بخواب به فکر تمیزکاری و کارای خونه نباش 

«و اگر امیدی در تو بمیرد خدا امیدهای فراوان دیگر درونت زنده می‌کند..»🤍✨️

عزیزم منم شنیدم باید دورش تموم شه خیلی سخته هر جفتتون اذیت میشید حالا قطره های دیگه ام هست به دکتر بگو تا بنویسه شاید اثر کنه

17شهریور صبح قشنگی بود وقتی فهمیدم تو رو دارم خدایا شکرت ❤ خوشبختی یعنی یه دنیا قشنگی رو توی دلت حمل کنی .اخرای پاییز فهمیدیم نی نی مون یه دختر کوچولوی ناز که توی دلم و اومده بشه همه زندگی مامان و باباش ❤👪 ماه قشنگه بهاریمون  403/20  قدم روی زمین گذاشت 😍مامان تو بودن چقد شیرین مثل عسل ❤

سلام یاسمن جون .من خیلی اتفاقی تاپیکت رودیدم .بچه ی منم کولیک داشت قطره ی کولیک ایزبهش میدادم 

صدای جاروبرقی دانلودکن ووقتایی که خیلی گریه کردبراش بذاروروی پات تکونش بده تابخوابه 

راست میگن خاله مادرخود آدمه 🥺خاله الان بدجوربه حرفات وصدات نیازدارم .کاش میشد یه باردیگه زنگ بزنی وکلی نصیحتم کنی 😔 خاله تواین ۱سالی که خودت نبودی،صدات نبود،خیلی اذیت شدیم .روزای بارداریم وبعداززایمانم خیلی جای خالیت توی چشمم بود . نبودی که هی زنگ بزنی وبگی چی بخورم چی نخورم .نبودی که بیای  .مادردوم من 🖤خاله ی عزیزم ۶مرداد تصادف کردوفوت شد 😭اگه این امضاروخوندیدواسه ی آرامش روحش وخوب شدن حال دخترخالم دعاکنید 🖤

سلام گلم تبریک میگم‌سرم خیلی شلوغه متاسفانه گل دخترم رفلاکس و حساسیت گاوی داره

اگه دختره کولیز بده دقیقا سروقت باید بدی

دخترم تا ۴ماهگی کولیک همراش بود.

الانم انقدر نق میزنه و بغلی😭😂

اخی به سلامتي زایمان کردی پس برای همین نمیای سايت حسابي خسته میشی

سلام بله عزیزم 😅

شدی صاحب هر بند دلم 😍شدی روز و شبم ماه دلم 😍مهمون کوچولوی دلم خیلی خوش اومدی به زندگی مون🥺خدایا شکرت.  خدایا خودت مواظب مسافر کوچولوم باش😍02/6/13 بیبی چکم مثبت شد😍 
سلام یاسی جونم خوبی نی نی چطورهبهتر شده کولیکش؟دختر منم جدیدا اذیت می‌کنه خیلی خسته میشم واقعا😔🥺

سلام عزیزم خوبی 

ما خوبیم قربونت 

ای جووووونم گل دخترت بدنیا اومد چند وقتشه ؟ 

کولیک برطرف شده ولی دل درد داره هر از گاهی 

رفلاکس گرفته دو هفته است 🤦🤦🤦🤦🤦

سلام عزیزم خوبی ما خوبیم قربونت ای جووووونم گل دخترت بدنیا اومد چند وقتشه ؟ کولیک برطرف شده ولی دل د ...

فدات عزیزم خوبم ب خوبیت 

27 روزشه

خیلی بی قراری می‌کنه شبا همش بالا میاره هم از دهنش هم از بینیش نمی‌دونم چی کنم 

فدات عزیزم خوبم ب خوبیت 27 روزشهخیلی بی قراری می‌کنه شبا همش بالا میاره هم از دهنش هم از بینیش نمی‌د ...

شیر خشک میخوره یا شیر خودت ؟