2777
2789
عنوان

مهاجرت ..لطفا نظر بدید

63 بازدید | 10 پست

برای مهاجرت کدوم یکی از این رشته ها بهتره؟  پزشکی دکترای بیوتکنولوژی ناپیوسته ..وپرستاری

خنده تلخ من از گریه غم انگیز تر است..کارم از گریه گذشته اس بدان میخندم

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

پرستاری خوبه بیوتکنولوژی اونجا در امد و بازار کارش عالیه ولی اگه بری اونجا بخونی بهتره . از ایران ا ...

اه واقعا ...تو ایران که رتبش خیلی خوب میخواد ولی آینده شغلیش  خیلی اوکی نیست  ..خواهر دوستم شیراز بود الان کاناداست 

اه واقعا ...تو ایران که رتبش خیلی خوب میخواد ولی آینده شغلیش  خیلی اوکی نیست  ..خواهر دوست ...

اره بیو تو ایران رتبه زیر هزار می خواد واسه دانشگاه خوب . ولی یه اشنا داشتم بیو خونده بود میگفت از ایران اقدام نکن . برو اونور بخون درامدش عالیه

هم اسمه آریانا گرنده  . با افتخار رئالی هستم 🤍

اه واقعا ...تو ایران که رتبش خیلی خوب میخواد ولی آینده شغلیش  خیلی اوکی نیست  ..خواهر دوست ...

ولی در کل اکثر رشته ها رو کشور های معتبر تو ایران قبول ندارن . باید معادل کنی . واسه رشته هایی مثلل دندون و پزشکی باید 3 تا 4 سال درگیر معادل سازی بشی که خودش خیلی وقت گیره . پرستاری زود تر وارد کار میشی . بیو هم طبق نظر اون اشنامون اون ور بخونی بهتره

[QUOTE=341730847]اره بیو تو ایران رتبه زیر هزار می خواد واسه دانشگاه خوب . ولی یه اشنا داشتم بیو خونده بود میگفت از ا ...[/QUOTE

یه رشته مهاجرتی خیلییی عالی باشه میشه معرفی کنید؟که بشه بورسشو گرفت ..و توی خارج ادامش بدیم؟

[QUOTE=341730847]اره بیو تو ایران رتبه زیر هزار می خواد واسه دانشگاه خوب . ولی یه اشنا داشتم بیو خون ...

رشته های مهندسی مهاجرتش راحت تره . تو تجربی پرستاری و فیزیو و در کل پیرا پزشکی راحت ترن . دارو هم نسبت به پزشکی راحت تره 

رشته های مهندسی مهاجرتش راحت تره . تو تجربی پرستاری و فیزیو و در کل پیرا پزشکی راحت ترن . دارو هم نس ...

جدا؟وای حالم گرفته شد