2777
2789
عنوان

با ی پسری اشنا شدم بعد...

| مشاهده متن کامل بحث + 283 بازدید | 24 پست

اه چقدر بدم میاد از پسرایی که از دختر پول میگیرن. زشته واقعا... توی پسر ده تا دوست و رفیق داری خانواده داری برو از اونا بگیر... عوض اینکه دختر رو حمایت کنن تازه ازش میتیغن... من ک کات میکنم با تیغ زنا

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه لازم نیست بهش پول بدین  زیاد به بقیه پول میدی یا دلت میسوزه عزیزم؟

ن ندادم ولی با هرکی اشنا میشم همون اول کار ازم پول میخاد شانس من

منم خوشم نمیاد کلا از چشم میفته

والله آدم دکتری دار و ماشین ۳ میلیاردی یعنی جز شما هیچ کسی نیست ۵۰۰ تومن بهش بده

ببخشید ولی اگر واقعا دوستت داشت حتی اگر این ۵۰۰ مرگ و زندگی هم بود ازت نمی گرفت 

پسرا در مقابل کسی که دوسش دارن خودشون رو به بهترین شکل نشون می دن  

هیچ پسری اونم اول رابطه کوچیک نمیکنه خودشو از دوس دخترش قرض بگیره رفیقاش مردن؟۵۰۰بدن بهش نده با ریکش ...

نمیدم 

بدم میاد پسر از دختر پول قرض بگیره اونم ۵۰۰

مگه ۵۰۰ چیه ک نداره

ن ندادم ولی با هرکی اشنا میشم همون اول کار ازم پول میخاد شانس من منم خوشم نمیاد کلا از چشم میفته

حق داری از چشمت بیفته عزیزم ماها خیر سرمون وارد رابطه میشیم ک یکم آرامش‌بگیریم خوش بگذرونیم حمایت بشیم بعد میبینیم با یه عده کلاهبرداار تیغ زن طمعکار دوست شدیم.. کات کن باهاش بنظرم... پسری ک انقدر شعور و غرور نداره دستشو جلو دختر دراز نکنه پس فردا چیزای گنده تری میخواد