2777
2789
عنوان

گلودرد و سوختگی گلو بعد از رادیوتراپی حنجره و گلو

| مشاهده متن کامل بحث + 1726 بازدید | 33 پست
خدارو صد هزار مرتبه شکر الهی همیشه سلامت باشن لطفا برا همسر منم دعا کنید پرتو میره

توکلتون به خدا باشه له امیدخدا که ایشون هم بزودی سلامتی کاملشو بدست میاره ، ولی کلا دستگاه های تهران جدیدترن

سخت بود مراحل پرتو؟؟چطور غذا میخوردن چه مدت بعد عوارضش رفت؟

آره پرتو که خب سخته و خشکی دهان و بی‌حالی میاره ، درد گلو زیر یکماه بعد پرتو رفت، خلط گلوش الان که دوماه میگذره باز هست ولی کمتر شده و الان باز غذا گیر میکنه به گلوش ولی گفتن لخاطر تورم پرتو هست و کم کم خوب میشه 

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

اینم بگم که ما اول رفتیم پیش دکتر اصلان احمدی گوش حلق بینی تهران، که گفت باید زبان و حنجره و مری برداشته شه و زبان مستقیم وصل شه به معده و دل مارو ترکوند ولی خدارو شکر بعدش رفتیم دکتر دبیرمقدم متخصص گوش حلق بینی و جراحی سرو گردن تهران ایشون خدا حفظش کنه گفتن که نیاز به جراحی نداره و با پرتو درمانی و شیمی درمانی خوب میشه و فقط هیپوفارنکس حنجره درگیره 

اینم بگم که ما اول رفتیم پیش دکتر اصلان احمدی گوش حلق بینی تهران، که گفت باید زبان و حنجره و مری برد ...

خدارو شکر 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

آره پرتو که خب سخته و خشکی دهان و بی‌حالی میاره ، درد گلو زیر یکماه بعد پرتو رفت، خلط گلوش الان که د ...

خودشون غذا میخورن؟؟یا پگ دارن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

خودشون غذا میخورن، ۵ جلسه شیمی درمانی کردن و ۳۳ جلسه پرتودرمانی کردن

همسر منم این تعداد جلسات دارن 

ولی دهنشون زخم شده

یک چهارم قاشق چای خوری نمک و جوش شیرین، و از دکترش ترکیب ساخت دهنشویه رو بپرس،

باشه ممنون 

فقط بزلق دهنشون خشک نشد؟

اینم بگم که ما اول رفتیم پیش دکتر اصلان احمدی گوش حلق بینی تهران، که گفت باید زبان و حنجره و مری برد ...

البته دکتر انکولوژشون دکتر مجتبی وند رجب پور توی بیمارستان پیامبران ته ان بود که ۳۳ جلسه پرتودرمانی و ۵ جلسه شیمی درمانی کردن و خدارو شکر جواب پت اسکن مامان خوب در اومد

البته دکتر انکولوژشون دکتر مجتبی وند رجب پور توی بیمارستان پیامبران ته ان بود که ۳۳ جلسه پرتودرمانی ...

خدارو شکر 

چرا خشکی دهان داره میگن که چندماه طول میکشه تا خوب شه

ببخش 

مریضی متور شما هم sccبود؟