2777
2789

دوستان لطفا راهنماییم کنین، مادرم یک هفته هست که رادیوتراپی گلو انجام داده و گلوش بشدت میسوزه و میگه نمیدونم حالت سوختگیه یا عفونت، میخواستم بپرسم که کسی هست توی آشناهاش پرتو درمانی کرده باشه و اینطور شده باشه و تا چه مدتی بعد از پایان دوره پرتودرمانی این حالتش خوب شده؟ و اینکه بهش قرص سلوکسیب یا ناپروکسن دادم ولی باز زباد فایده نداره زود تاثیرشون میره، میخواستم بدونم چه قرص بهتری استفاده میکردن که بهترشون میکرد؟ ممنون میشم راهنماییم کنین چون گلوش خیلی درد میکنه

عزیزم  گلو درد  جز عوارض  شایع هست 

ولی اینکه چه ذارویی مصرف کنه چون   شرایطش  خاصه لطفا  از پزشکش بپرسید  یا زنگ بزنید همون بخشی  ک رادیو تراپی شده سوال کنید 

کیسه اب گرم هم امتحان  کن   دردش  رو کمتر میکنه 

🚫🚫🚫لطفا لایک نکنید 🚫🚫🚫

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

عزیزم  گلو درد  جز عوارض  شایع هست  ولی اینکه چه ذارویی مصرف کنه چون   شرا ...

خب میدونین چه مدت بعدش خوب میشه؟ دکترش اون دوتا رو پیشنهاد داد میخواستم ببینم بقیه چی خوردن که خوب بشه از دکترش بعد میپرسم شما میدونین؟

کسی جواب رو نمیدونه؟

سلام مادرتون خوب شد؟چن جلسه پرتو کردن

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

کنسر حنجره

خواهش میکنم جوابمو بده 

دلمو مهمون یه آیت الکرسی کنید برا خوب شدن شوهرم .خدایا معجزه کن پایان صبر مرا .این کاربری از امروز می‌خواهد بیشتر امیدوار باشد به حکمت پروردگارش.خدایا کمکم کن این زندگی سخت تر از آن است که فکر میکردم .من بد کسی رو نمی‌خواهم بد منو نخواه پروردگارم ❤️خدایا من همه زورمو زدم بقیشو تو درست کن خدایا

والا الان دوماه از پرتودرمانیش توی بیمارستان پیامبران میگذره ولی میگه باز همون توده رو همون جا احساس ...

کدوم قسمت بود 

مگه بعدش چکاب یا آزمایش نمیشه؟

کدوم قسمت بود مگه بعدش چکاب یا آزمایش نمیشه؟

سخت بود مراحل پرتو؟؟

چطور غذا میخوردن 

چه مدت بعد عوارضش رفت؟

کدوم قسمت بود مگه بعدش چکاب یا آزمایش نمیشه؟

امروز پت اسکن انجام داد خداروشکر جواب اومد که توده خوب شده و توده رفته ، خداروشکر، دکتر انکولوژش دکتر مجتبی وند رجب پور بود بیمارستان پیامبران تهران ، توده ۵/۵ سانت توی هیپوفارنکس گلو یا هیپوفارنکس حنجره بود، توی رشت گفته بودن که باید حنجره رو بردارن ولی خداروشکر دکتر پیمان دبیرمقدم متخصص گوش حلق بینی و جراح سر و گردن توی تهران گفتن که جراحی نمیخواد احتمال قوی با شیمی درمانی و پرتودرمانی خوب میشه که خداروشکر با شیمی درمانی و پرتودرمانی خوب شد خدا خیرشون بده، اینارو گفتم که اگه کسی خدای نکرده توده توی گلوی آشناش زد ناامید نباشه 

امروز پت اسکن انجام داد خداروشکر جواب اومد که توده خوب شده و توده رفته ، خداروشکر، دکتر انکولوژش دکت ...

خدارو صد هزار مرتبه شکر 

الهی همیشه سلامت باشن 

لطفا برا همسر منم دعا کنید پرتو میره 

امروز پت اسکن انجام داد خداروشکر جواب اومد که توده خوب شده و توده رفته ، خداروشکر، دکتر انکولوژش دکت ...

چن جلسه پرتو رفتن 

خیلی اذیت شدن در زمان پرتو؟؟