2777
2789

نه عزیزم من خوردم نمردم یا میری کما یا سلامتیتو از دست میدی میوفتی رو دست بقیه هر روز آروزی مرگ میکنی

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

نه عزیزم من خوردم نمردم یا میری کما یا سلامتیتو از دست میدی میوفتی رو دست بقیه هر روز آروزی مرگ میکن ...

خب بستگی به قرص داره

دیر آمده ای مرو شتآبآن     ای رفتن تو چو رفتن جآنٓ🌝💖مولآنآ

الکی معدتو بهم نزن فقط مجبور میشی شستشوی معده شی که از صدتا مردن بدتره

اینم میخوام بگم شاید یه تلنگری برات باشه

من خودم بارها خواستم بمیرم و نباشم

چند وقت پیش خواب دیدم مردم

خیلی جای دلگیری بود

تنهای تنها بودم هیچکس نبود

بیدار شدم خداروشکر کردم که زندم

واقعا یه لحظه فکر میکنم به مردن الان نفسم میگیره بعد اون خواب

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»
الان افتادی رو دست بقیه؟

من کم خوردم یه ورق قرص قلبم بود

دلم‌میسوزد‌وکاری‌ز‌دستم‌بر‌نمی‌آید.شبیه عکس پروفایلمم...   خدایا....🥲                                                                           دعا کن آدم شم و بهت برگردم غلط کردم بی غمت   اگه سر کردم ، هر عشقی غیر عشق تورو اقا جون غلط کردم اصن اگه باور کردم....تورو جون رقیه زود منو پاکم کن نشد شرِ منو از سر دنیا کم کن.... یاثارالله مددی حسین اباعبدالله💔

خب الانم همینه چه فرقی میکنه

اونجا خیلی دلگیر بود تا حالا همچین دلتنگی رو هیچکس نمیتونه تجربه کنه جای تاریک و دلگیر هیچکس نبود حتی یه نفر تکلیفم مشخص نبود سیاهی مطلق بود 

«خدا زمین رو گرد آفریده تا به آدما بگه                             همون لحظه‌ای که فکر می‌کنی به آخر دنیا رسیدی، درست در       نقطه‌ی آغاز هستی.»