2777
2789
عنوان

لکه بینی صورتی

5310 بازدید | 22 پست

من هفته دهم بارداریم دیروز رفتم دکتر گفت نی نیت سالم سالم خودتم مشکلی نداری با این که چند بار لکه قهوه ای دیده بودم اما امروز لکه صورتی با ترشحات دیدم کیا تجربه دارن خیلی خطرناکه بازم امکان سقط هست

امن یجیب المضطر اذا دعاه ویکشف السو

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

شیاف چند بهت داده و اینکه هر روز استفاده کنی؟منم الان کمی لکه بینی دارم شیاف ۲۰۰ میخواستم میدا نکردم ۴۰۰ گرفتم ی روز در میون استفاده کنم تا قطع بشه.جون سونو خوب بوده نگران نباش منم استراحت کامل میکنم شماهم استراحت کن

❤️بگذار مهربانی خاصیت توباشد❤️
شیاف چند بهت داده و اینکه هر روز استفاده کنی؟منم الان کمی لکه بینی دارم شیاف ۲۰۰ میخواستم میدا نکردم ...

واسه من همون 400 داده روزی یدونه

سلام به همه.منم الان هفته نه بارداریم.ازهفته پنج لکه بینی داشتم یکبارم کاملاخون اومدوزیاد.ولی سونوی هفته هفت کاملاخوب بود.بهم شیاف 400داد.روزی یکدونه واستراحت مطلق

عشق تعبیرقشنگیست برایم ازتو....ورنه کمترسخنی بودکه معنای توداشت

سلام مال شما معلوم شد لکه ببنی از چیه؟منم هفته۹هستم لکه بینی دارم .شیاف هم استفاده میکنم قطع نمیشه. سونو هم خوبه مشکلی نیست. نمیدونم پس لکه بینیم برای چیه😔

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏
سلام مال شما معلوم شد لکه ببنی از چیه؟منم هفته۹هستم لکه بینی دارم .شیاف هم استفاده میکنم قطع نمیشه. ...

سلام نه دیگه من تا هفته ۱۵ فکر کنم داشتم بعدش تموم شد وقتی به دکترم هم میگفتم می گفت عیبی نداره 

شما وضعيتتون چي شد؟

همون هفته ۹ اندازه ۱ هفته لکه بینی داشتم دلیلش معلوم نبود تا سونو ۱۲ هفته رفتم دکتر گفت جفتت پایینه لکه بینی واسه اون بود، الانم که خدا رو شکر ۲۶ هفته ام عزیزم

برای سلامتی نی نی تو راهیم ۱ صلوات میفرستید .🙏