2777
2789

من از یک نفر خوشم میاد 

ارباب رجوعمه

امروز یکاری داشت قرار شد تلفنی انجام بدم

اخر وقت فرستاد مدارکشو

سیستم قطع شد، دفتر کارمونم بسته شد

و اونم اخرین مهلت انجام کارش بود

بهش گفتم خیلی ناراحت شد و قهر کرد یجورایی باهام

حتی من وقتی اومدم خونه باهاش تماس هم گرفتم بکم سوتفاهم نشه واقعا سیستم قطع شده، جوابمو نداد

بنظرتون سر شب مجدد تماس بگیرم یا ولش کنم😔😔😔😔

ولش

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ولش کن ارزش نداره اگ خاست خودش زنگ میزنگه 

عدس کوشولووووم ۱۴۰۳/۱/۱۴ ساعت ۵ صبح سقط شد 💔روزی که آزمایش دادم دکتر آزمایشگاه بهم گفت ی عدس کوشولووو تو شکممه منم اسم کاربریمو گذاشتم مامان عدس کوشولووو اما دیگه عدسم و ندارم 🥺💔