2777
2789
عنوان

پسرعموم به زنش خیانت میکنه بهش بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 90 پست

من میترسم زگیل و ایدز و.. بگیره زنش

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

یه سوال 

چرا. وقتی دیدین پسرعموتون چچت کردن خوندین ؟

خوب بود اینکارونمیکردین وازنظر شرعی کارحرام مرتکب شدین 

لطفا لطفا لطفا وارد حریم شخصی افرادنشوید که بعدا کاسه چکنم چکنم دستتون بگیرید 

اگرخدامیخواست برای همه ما رازهامون روآشکارمیکرد 

پنهان موندن گناهان اشخاص خواست خداوند ستارالعیوب هست 

حالا نگفتم رابطه جنسی دارن که. من اونو از کجا باید خبر داشته باشم من فقط چتشون رو دیدم😂

😂😂😂😂😂خب دیگه اینجور ادمایی ب نظرت دتبال چی هستن؟! 

فقط 15 هفته و 5 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️
یه سوال  چرا. وقتی دیدین پسرعموتون چچت کردن خوندین ؟ خوب بود اینکارونمیکردین وازنظر شرعی کارح ...

عزیزم حریم شخصی پسرعموم نبود حریم شخصی پدربزرگم بود که فکر کردم هک شده و وقتی از پدربزرگم پرسیدم گفت خبرندارم بهش گفتم بعد وارد اکانتش شدم و دیدم بله کلی چت هست و باید جلوشو میگرفتم چون فکر می‌کردم یه غریبه اس پدربزرگمو هک کرده

نه اخه پسرعموم خیلی بیش از حد رفته بود جلو. 

پسرعموت رو با اکانت فیک با سند و مدرک تهدید کن بگو مدرکای بیشتری دارم اینا فقط نمونه اس ...

بگو دوباره از این غلطاکنی به زنت میگم 

ناشناس پیام هاشو با زنه  واسه دخترعمه بفرست خودش می فهمه از یه سیم کارت که به اسم خودت نیست&nbs ...

دوست دارم یجوری پسرعموم دست از کاراش برداره که دخترعمه‌ام هیچی نفهمه‌. غصه فهمیدن این موضوع اونم تو دوران بارداریش ممکنه تا ابد اذیتش کنه

کلا فراموشش کن چون اگه هر زمانی بگی و هر اتفاقی که بیافته مدیون میشی

من روانشناس نیستم پس جواب اشخاص ناراحت و عصبانی و بی ادب رو نمیدم که حالشون بدتر نشه / جنسیت ، اسم ، محل تولد ، سکونت ، نژاد ، قوم ، دین ، مذهب ، گذشته ، حال ، اینده ، رنگ پوست ، چشم ، قد ، وزن ، زبان ، سن ، سواد اصلا مهم نیستن / انسانیت ، امانت داری ، ادب و اداب خیلی مهم هستن / اکثرا رو دوست داشته باش و به عده کمی عشق بورز و به هیچ کس اعتماد و خیانت نکن / با ادبها و بی ادبها خیلی مهمن چون اداب زیستن رو به انسانها یاد میدن / پیشاپیش از همه عزیزان و سروران تشکر و عذر خواهی میکنم / اگه جواب کسی رو ندادم حمل بر بی ادبی نشه یعنی تعلیق شدم یا به سرای باقی شتافتم