بچهها چند روز پیش پسرعموم با اکانت پدربزرگم اومد روبیکا اما عکس یه غریبه رو گذاشته بود و فقط من اون شماره رو داشتم چون با پدربزرگم زندگی کردم یک مدت. دیدم عکس یه غریبه روشه ترسیدم شاید هک شده باشه و یه نفر تو مسجد گوشیشو ازش گرفته باشه. خلاصه خودمم با شماره پدربزرگم واردش شدم و یکم گذشت متوجه شدم پسرعمومه و داره با یک زن متاهل چت میکنه و تنها اون نیست و به خیلیا پیام داده. این درحالیه که خودش زن داره زنشم بارداره و خیلی به زنش که دخترعممه سخت میگیره و اذیتش میکنه. نمیدونم برام مهم نباشه یا یجوری به دخترعمهام بگم. واقعا از فهمیدن این موضوع ناراحتم کاش نمیفهمیدم.شما بگید دخالت نکنم بهتره؟
سلام رفقا . مرسی که دو سه سال تحملم کردید :) من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛ دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/ یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-) مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :] خوش باشید ، یاعلی .
بهتره ب پسر عموت بگی اگر دست برداره آبروشون میبری و همه چتاشو داری... اینکه میگن دخالت نکن پس انسانیت کجا رفته ک ب ی زن باردار خیانت بشه و سخت گرفته بشه اما خورش هر .. دلش میخواد بخوره...
میتونی ی کار دیگه هم کنی مثلا ب زنش بگی این خط شوهرته و نکنه یکی داره سواستفاده میکنه ازش استفاده میکنه و براتون شر نشه و فلان دیگه خووش میره پیگیری
فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !
1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚♀️