2777
2789
عنوان

پسرعموم به زنش خیانت میکنه بهش بگم یا نه

| مشاهده متن کامل بحث + 2346 بازدید | 90 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

زندگیشون میپاشه 

گناه اپون بچه چیه؟؟

سلام رفقا .                                                            مرسی که دو سه سال تحملم کردید :)                          من رفتم ، خوبی یا بدی دیدید حلال کنین ؛                   دل کندن از شما مث دل کندن از یه خانواده پرجمعیت مهربونه :/                                                              یه روزی برمیگردم که هم افسردگی خوب شده باشه هم به اهدافم رسیده باشم :-)                                              مرسی که کمبود خونواده ی بد خودمو پر کردید :]           خوش باشید ، یاعلی .

نگو .زنش میدونه .  

الان خیلی مردا خیانتکارن .خانمهاشونم میدونن .‌ولی به کسی نمیگن .‌

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

بهتره ب پسر عموت بگی اگر دست برداره آبروشون میبری و همه چتاشو داری...  اینکه میگن دخالت نکن پس انسانیت کجا رفته ک ب ی زن باردار خیانت بشه و سخت گرفته بشه اما خورش هر ..‌ دلش میخواد بخوره...‌ 

حتما بترسونش

میتونی ی کار دیگه هم کنی مثلا ب زنش بگی این خط شوهرته و نکنه یکی داره سواستفاده میکنه ازش استفاده میکنه و براتون شر نشه و فلان دیگه خووش میره پیگیری

فقط 15 هفته و 4 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
مورد علاقه هام:یوگاو مدیتیشن🧘‍♀️کتاب📚کوهنوردی🏔پیاده روی با ی دوست👭صدای هو هوی بادوبارون و رعد وبرق🌩🌧طبیعت بعداز زدن بارون🏕طلوع و غروب خورشید🌄🌅صدای جغد و کلاغ و جیرجیرک و پارس سگ و صدای الاغ و زنگوله ی گله🦗🐩🦉🐦‍⬛بوی گل و چمن و درخت🌹🌳بوی قهوه☕️راه رفتن بدون کفش وجوراب روی چمن🦶🦶دلخوشیا کم نیستن کافیه با دقت بهشون فکر کنیم و اهمیت بدیم و ببینیم🧚‍♀️