2821
2789
عنوان

کیا دیابت بارداری دارن یا داشتن

986 بازدید | 30 پست

چطور کنترل کردین ؟؟ قندم هفته شیش ۹۷ بو دکتر گفت کنترل کن  هیچی نمیخورم فردا باید برم آزمایش چقد سخته ی چی دلت بخاد نتونی بخوری😔

مرسی خداجونم..

خیلی سخته. ولی لازم نیست هیچی نخوری. فقط با نشاسته رو حذف کنی. برنج و نون نخوری. گوشت وپنیر و میوه ی کم قندر مثل زرد آلو و نارنگی و غیره هر چی بخواهی می تونی بخوری. 

من نمردم!! اما زنده هم نماندم.

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

خیلی سخته. ولی لازم نیست هیچی نخوری. فقط با نشاسته رو حذف کنی. برنج و نون نخوری. گوشت وپنیر و میوه ی ...

آخه همه چی قند داره .ناهارپنج قاشق برنج خوردم عذاب وجدان گرفتم 

مرسی خداجونم..

در طول روز می بایست 3 وعده غذایی اصلی (صبحانه، ناهار و شام) و 3 میان وعده مصرف نمایید. خوردن بیش از حد در یک وعده غذایی می تواند باعث افزایش بیش از حد قند خون شود.

وعده های غذایی کوچکتر مصرف نمایید و به دریافت به موقع میان وعده ها حتماً دقت کنید.

توصیه می شود در دوران بارداری از گروه غلات و کربوهیدرات در وعده صبحانه 1/5 – 1 واحد، در میان وعده صبح 1 واحد، ناهار3-2 واحد، عصرانه 1 واحد، شام 3-2 واحد و در وعده آخر شب 1 واحد مصرف شود.

بجای استفاده از نان های سفید و غلات تصفیه شده از نان سبوس دار، نان جو، برنج قهوه ای، جو سبوس دار یا هر غلات کامل دیگری را استفاده نمایید.

ک واحد از گروه غلات و کربوهیدرات شامل: 30 گرم نان، چهار کف دست (10 در 10) نان لواش، یک کف دست (10 در10) نان سنگک، یک برش (7در7) نان بربری، دو کف دست (10در10) نان تافتون، 7 سانت باگت تو خالی، 5  قاشق سر صاف برنج آبکش پخته، یک عدد سیب‌زمینی متوسط (90 گرم)، نصف نان (30 گرم) نان همبرگری، نصف لیوان انواع غلات پخته، 3 قاشق غذاخوری جوانه گندم، 30 گرم بیسکویت معمولی (دو عدد ساقه طلایی)، یک عدد کیک یزدی ساده کوچک، یک عدد متوسط (150 گرم) بلال، نصف لیوان ذرت پخته

توصیه می شود در دوران بارداری از گروه گوشت و پروتئین 7-6 واحد در وعده های غذایی مصرف شود (صبحانه 2-1 واحد، نهار 3 واحد و شام 3-2 واحد ).

یک واحد از گروه گوشت و پروتئین شامل: 30 گرم گوشت پخته از گوشت‌های قرمز/مرغ یا ماهی (به اندازه یک قوطی کبریت)، یک عدد تخم مرغ متوسط، 2 عدد سفیده تخم مرغ، یک قوطی کبریت پنیر (30 گرم)، دوسوم لیوان حبوبات پخته شده، 2 قاشق غذاخوری تن ماهی بدون روغن، یک فیله ماهی معادل 3 واحد، یک ران کوچک مرغ معادل۲ واحد، نصف سینه مرغ معادل 3 واحد، یک همبرگر کوچک خانگی معادل 3 واحد

توصیه می شود در دوران بارداری از گروه لبنیات 3-2 واحد مصرف نمایید.

یک واحد از گروه لبنیات شامل: یک لیوان شیر کم چرب، یک لیوان ماست کم چرب، 2 لیوان دوغ بدون نمک، یک لیوان شیرکاکائو معمولی بدون قند

آنجایی که قند شیر سریع جذب می شود مصرف بیش از حد آن در یک زمان می تواند منجر به افزایش سریع قند خون شود. بهتر است در یک وعده مصرف شیر را به یک فنجان محدود کنید.

توصیه می شود روزانه 3 واحد از گروه میوه ها مصرف نمایید.

یک واحد از گروه میوه ها شامل: یک عدد کوچک میوه یا نصف میوه بزرگ یا حدود 1 فنجان میوه مخلوط است. یک عدد سیب متوسط (120 گرم)، یک عدد لیمو ترش، 1 لیوان توت فرنگی، یک فنجان توت سیاه، یک عدد گریپ فروت، چهار عدد برگه هلو یا آلو خشک، یک نعلبکی گیلاس، یک انار کوچک، یک لیوان طالبی قطعه قطعه شده، یک عدد کیوی متوسط، یک عدد پرتقال متوسط، بهتر است مصرف برخی میوه های با اندیس گلایسمی بالا نظیر موز، پرتقال، انبه، انگور، کشمش، خرما و گلابی محدود شوند.

میوه ها یکی از گروه های غذایی بسیار مهم در تأمین ویتامین ها و مواد مغذی برای بدن هستند. اما چون میوه ها دارای قند طبیعی هستند، هر بار فقط یک واحد از آنها را مصرف کنید.

از مصرف میوه هایی که در شربت کنسرو شده اند خودداری نمایید.

از مصرف آب میوه ها و نوشیدنی های شیرین پرهیز کنید. 

توصیه می شود روزانه به همراه غذا مقادیر کافی از گروه سبزی ها مصرف نمایید.

یک واحد از گروه سبزیجات شامل:  یک لیوان از یک نوع یا مخلوطی از چند نوع از سبزی‌های خام نظیر سبزی خوردنی، پیاز، کلم، پیازچه، کاهو، تربچه، ریواس، کلم دلمه‌ای، تره‌فرنگی، گل کلم، گوجه‌فرنگی، خیار، شاهی، فلفل دلمه‌ای، ریحان، تره، نعناع، ترخون و ...، نصف لیوان از یک نوع یا مخلوطی از چند نوع از سبزی‌ها پخته نظیر کدو، بادمجان، لوبیا سبز، نخودفرنگی، قارچ، بامیه، تره‌فرنگی، گل کلم، اسفناج، گوجه‌فرنگی،کرفس، کلم و ...سبزی ها می توانند در کنترل جذب قند موجود در غذاها و در نهایت کنترل قند خون کمک کننده باشند.

مصرف حبوبات را فراموش نکنید. حبوبات سرشار از فیبر هستند و به پایین نگه داشتن سطح قند خون شما نسبت به زمانی که غلات تصفیه شده مانند نان سفید و برنج سفید می خورید کمک می کنند.

یک واحد حبوبات شامل:  دوسوم لیوان از انواع حبوبات پخته شده نظیر نخود، عدس، انواع لوبیا، ماش و...

من داشتم یه مدت ماکارانی .شیرینی .شکلات .برنج نخوردم اوکی شد میوه. سبزیجات .آجیل وبیشتر غذا های آبگ ...

ماکارانی ک از وقتی فهمیدم ی بار خوردم اونم کم.شیرینی جات اصلا نمیخورم .برنم کم میخورم .امروز با دستگاه خونگی گرفتم شد ۹۴ .زیاده ب نظرت؟

مرسی خداجونم..
2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

2791
2779
2792