2777
2789

سلام دوستان بنا به دلایلی من روبیکا خواهرشوهرمو تو گوشیم نصب کردم خودش خواسته بود برای اینکه یه عکس با اکانت خودش برای جاریش بفرسته این مال یکی دو ماه پیشه چون اینترنت نداشت.بعد این خواهر شوهر من از این آدماییه که یکم بی سواده،بی شیله پیله،خاکی ،مهربون،نمازخون و خلاصه خیلی سادست.

امروز داشتم با گوشیم بازی میکردم یه نوتیف اومد برام نوشته بود بفرست دیگه منم فکر کردم روبیکا منه دیدم نوشته خانم اکبری این پیامارو فرستاده دیدم یکی دوتا پیام دیگه داد دیدم وارد اکانت خواهرشوهرم شدم بعد گفتم اها این اکانت خودم نیس و اومدم بیرون بعد دیدم همبن شخصی که خانم اکبری سیو شده تو روبیکا خواهرشوهرم پیامای زشت میده و عکس از اندام خصوصیش میخواد با خودم گفتم این مزاحمه خواهرشوهرم شده برم بلاکش کنم تا نخونده گناه داره دست و پاش میلرزه چون خیییلی آدم ساده ایه.اصلا خانوادگی تو باغ نیستن.بعدد دیدم یه عکس از اندام خصوصیش خواهرشوهرم براش فرستاد و یارو گفت بیام خونت اینم گفت نه خونه خطرناکه😱😱

دستام یخ زده نمیدونم چ‌کنم.بخدا اصلا نمیرفتم تو اکانتش این خودش نوتیفش اومد بالا نمیدونم چرا

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتو قاطی گندکاریاش نکن بعدا همه کاسه کوزه هارو سر تو میشکنن هم خودش هم شوهرت هم مادرشوهرت ،از من گفتن

جنگل رو به فنا بود ولی درختها هنوز به تبر رای میدادند چون تبر درختان را قانع کرده بود که او هم یکی از انهاست زیرا دسته او هم از چوب بود..