2777
2789

راه برای چه کاری ؟

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

مشکلم خواهرم و همسرش هست تو جمع شوهرم رو تحویل نمیگیرن هر جا شوهرم هست دامادمون میخواد منزویش کنه همسرم کاری به کارش نداره .با برادرم میگه میخنده. همسرم تنها میمونه

ممکنه شوهرت  از اوناست که یخش وا نمیشه . و تلاشی هم نداره در ارتباط گیری کلامی و تماشاچی بودنو دوست داره. اول  از خود شروع کنید و وقتی همه چک کردنها رو رفتید میتونید دیگرانو  مقصر بدونید. این راهو امتحان کن.

وضع نالیش بهتره از همسرم یعنی پدرش ساپورتش میکنالیهمسرم یک ساله وارد خانواده ما شده ما وقتی با برادر ...

وا خب حالا مسابقه نيست كه ولشون كن كمتر برو تمركزتو بزار رو رابطه خودتون ديگران واست مهم نباشن

من در كنار تو به هدفم ميرسم💪🏻
وضع نالیش بهتره از همسرم یعنی پدرش ساپورتش میکنالیهمسرم یک ساله وارد خانواده ما شده ما وقتی با برادر ...

ببین وقتی تو خودت شوهرتو تو جمع بالا ببری براش احترام قائل بشی بقیم یاد میگیرن.مثلا میخای صداش کنی ب اسمش ی جان اضافه کن.یا سر سفره براش غذا بکش.باهاش بگو بخند کن.

جلو خونوادت از خوبیاش بگو و هیچوقتم بدشو نگو ب خونوادت.

خودت خیلی شوهرتو بالا ببر تا بقیم بالا ببرنش.سیاست داشته باش.😜

❤پسرم...چون تو دارم همه دارم،دگرم هیچ نباید❤

من خواهر ندارم ولی یه راهی هست اگه مادرت همسرتو دوسداره بگو جلوی اونا از همسرت و خوبیاش بگه خودتم تاییدش کن اونجوری دومادتون ساکت میشه 😆

دلم واسه مادرشوهر جونم تنگ شده 😭😭😭😭                                                          الکی مثلا مادر شوهر منم زن خوبیه 😉😉😉😃😃😃😃     لامصب خودش ب تنهایی ده تا  ترامپ و کیم جونگ اون و روحانیه  😐😐😐😐😐😐😧😧😧😧😧
ممکنه شوهرت  از اوناست که یخش وا نمیشه . و تلاشی هم نداره در ارتباط گیری کلامی و تماشاچی بودنو ...

اتفاقا خیلی سعی کرده وارد شده کوتاهجواب میدن سریع دامادمون جمع رو میبره یه طرف دیگه...هر جا همسرم نشسته میرندو متر اونورتر میشینه