2777
2789

بچه ها من تقریبا ده یازده روز پیش، کنار به نفر نشستم که آبله زده بود ماسکم زده بود و خیلی خفیف بود ابلش امروز اینارو روی کمرم دیدم 

فقط همین دوتا هم هست..آبلست‌؟؟😭😭

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.

ماسک چه ربطی به ابله داره...؟؟؟؟

(سریع تایپ میکنم پس اگه کلمه ای رو اشتباه نوشتم به خاطر اونه ) کوروش شاه جهان شاه بزرگ آزاد مرد آزاد مردان آسوده بخواب زیرا که ما بیداریم(شاهنشاه) آریایی هستم فرزند کوروش بزرگ به تاریخ کشورم بسیار افتخار میکنم لر ها سرچشمه ی اصالت هستند به قومیت با اصالت و غیرتمند خویش افتخار کرده و به کشورم و تاریخ کشورم پایبند هستم لرها همان قومی بودند که در تاریخ نام تیمور را لنگ کردند✌🏻*بعد این همه بارون خون بلاخره پیداش میشه رنگین کمون🕊* زنده باد ایران و ایرانی(بی احترامی=بی‌احترامی)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

ماسک چه ربطی به ابله داره...؟؟؟؟

از راه تنفسی هم آبله منتقل میشه 

بابالنگ دراز عزیزم،این حقیقت وجود دارد که من هنوز برای دنیای آدم های بزرگ خیلی کوچک بودم.
عزیزم اخع چرا فکر میکنی اینجا درمانگاهه😭 باید بری پیش متخصص تا تشخیص درست بده.

خواستم ببینم اگه کسی تاحالا آبله گرفته اینجوری بوده یا نه 

می‌خوام مطمئن شما 

ابله اولش  تب ولرزه بعد تاولهای ابکی بعد از چند روز  چرکی میشه

ن برای من اول تاول بود بعد تب کردم البته اول یه گلودرد هم باید داشته باشه

مرگ بر اسرائیل کودک کش. به سرنوشت دشمنان اباعبدالله مبتلا بشی نکبت کودک کش😠