2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره گلم بی زحمت برام بفرس واقعا سردرگمی یکی هم مارک پاناسونیک خوبه؟ بوش میگن فیکش زیاده

ت‍‌وی ت‍‌ک ت‍‌ک ل‍‌ح‍‌ظ‍‌ات زن‍‌دگ‍‌ی‍‌م م‍‌ث‍‌ل ح‍‌رف "ح" وس‍‌ط اس‍‌م م‍‌م‍‌د ح‍‌س اض‍‌اف‍‌ی ب‍‌ودن م‍‌ی‌ک‍‌ن‍‌م :(
ن من میخوام ب چش بیاد از یه طرفی اشتباهی رفتم آبمیوه گیر چهار کاره خریدم 🥲😑

چش اومدن به چه دردت می خوره؟

اندازه متراژ خونه ات خرید کن.

اندازه استفاده ات خرید کن

اگه هم مستاجری که خییییییییییییییییییییییییییییییییییییییلی کم و کوچیک و در حد ضروریات

چرا آبمیوه گیر ۳ کاره؟ میگن آخ خوب نیست همزن آره  وغذا ساز کاربردش چیه

چون همزن و اسیاب کن هم داره و کاربردی تره.غذاساز هم له میکنه هم خورد میکنه و چند تا تیغه داره هرکدوم یه کاری و انجام میدن اونم کاربردیه

فکر بستنی تو فریزر نمیزاره بخوابممم.....طفلی هم تنهاست هم سردشه😪😪😌

بچه ها عمو قنادم تصادف کرده ضربه مغزی شده بیمارستانه براش دعا کنید🥺🥺

من آدمی نیستم که نادون ها رو مجبور به سکوت کنم اتفاقا میذارم حرف بزنند سبک مغزا رو تشخیص بدم😎😎💪🏻😏هر کی به من درخواست بده خر خر خره 🐴🐴🐴🐴

بچه ها عمو قنادم تصادف کرده ضربه مغزی شده بیمارستانه براش دعا کنید🥺🥺

الکی؟

پدر بلندترین شعر عاشقانه برای یک دختر است💔🖤🥀الهی هیچ خونه ای بی پدر نباشه🖤چقدر دردناک است هنوز هم باور نمیکنم پدر مهربونم که رفتی💔وقتی یاد قربون صدقه هات میوفتم دلم آتیش میگیره 💔وقتی اولین و آخرین تماس تلفنی که داشتیم یادم میوفته چشام پر اشک میشه🖤آرزوت این بود که من خوشبخت شم،فدای دل مهربونت شم بابای فرشتمم😭پدر  پدر پدر.......😭😭😔برای شادی روح بابام صلوات،الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
چش اومدن به چه دردت می خوره؟ اندازه متراژ خونه ات خرید کن. اندازه استفاده ات خرید کن اگه هم مستاج ...

نمیدونم اما اینطوریم ک ب چش بیاد 🥲

ن مستاجر نیستیم 

به نظر من ساندویچ سازو .اسپرسو ساز .این جور چیزا اگ استفاده نمیکنی نخر ولی گوشکوب برقی حتما بخر واسه بعداً نی نی میاری عالیه ک غذا باید پوره کنی بهش بدی 

به جای گوشت چرخکن و سبزی خرد کن یه خرد کن بزرگ بخر من همینجوری خریدم