2777
2789
عنوان

فکر میکنم کارم خیلی زشت بوده

467 بازدید | 9 پست

سلام.واحد بغل دستی ما همیشه درب خونش بازه اقوام نزدیک هستن بعد من درب خونم باز کردم برم داخل پله چیزی بردارم واحد تا مهمون دارن اون مهمون هم خیلی به ما نزدیک هستن بعد از رو مبل بلند شدن یکم اومدن جلو سلام و احوال پرسی کردیم  ولی من نرفتم داخل دیگه الان میگم زشته باید میرفتم جلو دست میدادم بعد من رفتم وسیلم برداشتم یه تعارف زدم بفرمایید اونم تشکر کرد ودرب بستم بنظرشما خیلی زشت بود

به امید روزی که بیام بگم اخیش غصه منم تموم شده الان دیگه هرروز گریه نمیکنم 

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

چیزاتون رو زیر پله میذارید؟

این خیلی بده که درب واحد باز،باشه، ولو پدر و بچه هاش توی یه ساختمون باشن. حریم خصوصی چی میشه؟

زندگی به سبک خونه های روستایی

ترجیح میدم در آینده از کارهایی که انجام دادم پشیمون باشم; تا اینکه حسرت انجام ندادنشونو بخورم
ن عزیزم ناراحت نباش کار درستی کردی  خودش اذیت نیست در خونه ش همیشه بازه

فکر نکنم چون همیشه بازه والا من معذب میشم میخام برم بیرون 

چیزاتون رو زیر پله میذارید؟ این خیلی بده که درب واحد باز،باشه، ولو پدر و بچه هاش توی یه ساختمون باش ...

ما طبقه آخریم وچون خونمون بالکن نداره لباس میزاریم پله های آخر خشک بشه روستا هم نیستیم ولی خوب درب ایشون همیشه بازه تازه با افتخار میگه پارسال فلانی که جایی شما  بود اصلا درب خونش نمیبست بچها همش رفت آمد میکردن