2777
2789
عنوان

چهارده هفته هستم ویار پدرمو در آورده چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 78 پست
برای من فقط تزریق آمپول دمیترون همراه سرم قندی نمکی اثر داشت،هفته ای یه بار تزریق میکردم. البته دیا ...

سرم قندی با سدیم کلراید فرق میکنه؟؟؟؟,

من گلاب به روت تهوع دارم و بالا میارمممم تاااااا وقتی اوق بزنم و دیگه هیچی نباشه که بالا بیاد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من خودم از هفت هفته تا الان که ۱۵ هستم اب و چای نخوردم 🥲🥲اب خیلی تلخه برام هندوانه یخ زده میخورم ...

وای منم همینم داغوووونم . هندونه که اگه بخورم دیگه میمیرم 

از چای هم متنفرم چون هر وقت خوردم در حد مرگ بالا اوردم 

اب میوه هم نمیتونم بخورم ولی دیروز یه دونه زردالو خوردم حالم بد نشد اونو بالا نیاوردم یعنی 

من زنداییم با شربت به لیمو خوب میشد من همونم خوبم نمیکنه .. مامانم میگه معلوم نیس تو چته 

دوغ ترش رو امتحان کن یا دلستر

چیزای خنک بخور هوا گرمه من حتی یخ یخچال خالی خالی میخوردم

راستی بچت چیه؟

بچه من پسره

لایک نکن خیرشو ببینی

آخیی عزیزمممم میدونم چقدر سخته من حتی به آب ویار داشتم هم خوردنش هم بوش حموم به زور میرفتم.

منم همرو امتحان کردم،سیرابی میگو بلدرچین و همه چیزایی که میگن برای ویار خوبه ولی هیچ فایده ای نداشت بدتر حالم بهم میخورد باید دوره اش بگذره.امیدوارم زودی دوره ویارت بگذره و بقیشو راحت و سالم و شاد بگذرونی😍

یه کوچولوووو اندازه نخود کشک بزار تو دهنت ببین بهتر میشی؟ لیموترش بو کن کنجه آروم آروم بخور معده ت قوی شه....میوه مثل انگور بزار یخ بزنه بخور اینا مقطعی یکم حال منو بهتر میکردن

فیلم و سریال حال خوب کن ببین

از شوهرت کمک بخواه حتما....من خیلی ملاحظه شوهرمو کردم الکی الکی.

و بدون که ارزشش رو داره تو واقعا قوی هستی که داری همه اینارو تحمل میکنی مامان خانم 

دوغ ترش رو امتحان کن یا دلستر چیزای خنک بخور هوا گرمه من حتی یخ یخچال خالی خالی میخوردم راستی بچت ...

من سونو اولش بهم گفت ۷۰ درصد پسره بعد از یه روز بخاطر بندناف رفتم گفت چرا امروز دختر میبینم ؟؟ خلاصه خودشم تکلیفش با خودش معلوم نبود گفت ۳ هفته دیگه بیا 

سرم قندی با سدیم کلراید فرق میکنه؟؟؟؟, من گلاب به روت تهوع دارم و بالا میارمممم تاااااا وقتی اوق بز ...

نه اون نمکی هستش که شما گفتی،من قندی نمکی میزدم.

البته اگه دیابت بارداری داشته باشی باید همون سدیم کلراید بزنی.

من تکون میخوردم بالا میاوردم،عین مجسمه بی تحرک باید دراز میکشیدم،جام کلا جلو سرویس بهداشتی بود،کل محتویات معده ام تخلیه میشد،رنگ به رو نداشتم،وزن هم حدود ۶ کیلو کم کردم،دمیترون میخوردم اثر نداشت،اما هفته ای یه بار تزریق میکردم جلو استفراغ رو می‌گرفت،فقط حالت تهوع می موند که قابل تحمل بود.

این وضع تا حدود ۶ ماهگی ادامه داره.

خدا کنههه منم خوب شم از زندگی افتادم ... شوهرمم اوایل چیزی نمیگفت ولی الان نق میزنه 😭

شوهرت اشتباه میکنه اخه تو تقصیری نداری

خوب میشی بابا منم پارسالدهمین حال بودم میگفتم خدایا کی بشه کلا از بارداری راحت بشم

مث کابوس بود تموم شدنش 

ولی خدارو شکر گذشت

الان دهنمو نی نی با دندوناش سرویس کرده

لایک نکن خیرشو ببینی
آخیی عزیزمممم میدونم چقدر سخته من حتی به آب ویار داشتم هم خوردنش هم بوش حموم به زور میرفتم. منم همر ...

شوهرمم اوایل خیلی خوب بود مراعاتمو میکرد اونم بیچاره دیگه خسته شده بسکه هرکاری کرد من خوب نشدم .. به هییییچ کاری نمیرسم اونم نق میزنه دیگه 😭

امتحان میکنم چیزایی که گفتی رو ممنون عزیزم 

من سونو اولش بهم گفت ۷۰ درصد پسره بعد از یه روز بخاطر بندناف رفتم گفت چرا امروز دختر میبینم ؟؟ خلاصه ...

من ۳ماهگی رفتم گفتن دختره

۵ماهگی رفتم پسر بود.

انشآلله هر چی هس سالم باشن

لایک نکن خیرشو ببینی
نه اون نمکی هستش که شما گفتی،من قندی نمکی میزدم. البته اگه دیابت بارداری داشته باشی باید همون سدیم ...

اوف خدا بهمون رحم کنه ... تا ۶ مااااااه خیلیه من تحمل ندارم

شوهرت اشتباه میکنه اخه تو تقصیری نداری خوب میشی بابا منم پارسالدهمین حال بودم میگفتم خدایا کی بشه ک ...

اخی عزیزم 

به نظرم بارداری بدترین دوران زندگیه .... وقتی به دنیا بیان بالاخره جون داری بهشون برسی