2777
2789
عنوان

چهارده هفته هستم ویار پدرمو در آورده چیکار کنمممم

| مشاهده متن کامل بحث + 999 بازدید | 78 پست

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

من الان تو ۴ ماهم 😭😭😭😭

ب مرور بهتر میشه 🥲

دردل من افتاده عشقت زمین گیر شدم♡سر تو با عصمت با شمسی درگیر شدم   *** کار هرکس نیست با مرد زیستن♡ مغز خر میخواهد و صبر خفن  زن سعدی با سعدی دعواش شده  *** همسر جان، جان به قربانت کنم ای خوب خوبان*** مرا به صرف عشق کردی تو مهمان*** بیا که رنگ چشمت مرا دیوانه کرد از تو چه پنهان  ***   ۱۴۰۲/۱۱/۹ ضربان قلبشو شنیدم خداااااا🥰🥰دوبونش برم***          ۱۴۰۳/۱/۱۸ تیکر من آبی شد🥹🥰😇آرین مامان خوش اومدی 🤭🤭

عزیزم هیچ راهی نداره فقط باید زمان بگزره تا خوب بشی پارسال من تو این اوضاع شما بودم اوفف چقدر مزخرف ...

خدا کنههه منم خوب شم از زندگی افتادم ... شوهرمم اوایل چیزی نمیگفت ولی الان نق میزنه 😭

دختره  ولی سر پسرمم تقریبا همین بود شرایطم .  همه غذاها رو با حسرت نگاه میکنم از ترس بال ...

من حتی ابم که میخورم میارم بالا به نظرم بدترین چیز آبه یه طعم خیلی بدی داره

ببین برای هر کس یه چیزی خورده و بهش ساخته تنها چیزی ک تو باردادیم بالا نیاوردم و بدم نیومد موز بود

من زنداییم با شربت به لیمو خوب میشد من همونم خوبم نمیکنه .. مامانم میگه معلوم نیس تو چته 

چند هفته ای؟؟ من شب خوردم ناشتا خوردم هممه جوره فایده نداره دیگه چشمام شده گوده گود

۱۵ هفته

امپولشو بزن

امپول ب شش هم بزن ، بعد تزریق روز بعدش تا سه چهار روز تهوع بهتر میشه

مامان دوتا گل پسر

خیلی دلم میخواد بمیرم حسی به بچه ندارم

برای من فقط تزریق آمپول دمیترون همراه سرم قندی نمکی اثر داشت،هفته ای یه بار تزریق میکردم.

البته دیابت بارداری نداشتم که سرم قندی نمکی تزریق میکردم.

منم حدود ۶ کیلو کم شدم تو ۳ ماه اول،تا شروع به تزریق کردم،اینطور حالت تهوع داشتم اما گلاب به روتون استفراغ نه.

بیدار میشدم با کوچکترین تری حرکتی شروع می‌شد تا بخوابم.

۱۵ هفته امپولشو بزن امپول ب شش هم بزن ، بعد تزریق روز بعدش تا سه چهار روز تهوع بهتر میشه

ب 6 قرص خارجیشو گرفتم چقتی میخورم حس میکنم معدم میخواد کنده بشه .. واسم تو سرم ب کمپلکس میزنن 

من خودم از هفت هفته تا الان که ۱۵ هستم اب و چای نخوردم 🥲🥲اب خیلی تلخه برام

هندوانه یخ زده میخورم اونم ی هفتست نمیتونم

اب گپجه سبزو‌ میک میزنم

خوراک عدسی رو صاف میکنم ابشو میخورم😅😅

مامان دوتا گل پسر