2777
2789
عنوان

بیاید

68 بازدید | 15 پست

سلام ی چیزی رو میخوام تعریف کنم ولی خواهشا نگید بحث شکمه چون نیس موضوع چیز دیگس 

من ۸ساله ازدواج کردم ۸ماه نامزد بودم تو نامزدی هرشب ک میرفتم خونه مادرشوهرم خیلی شبا واسه شام جلوم سیب زمینی آب پز و تخم مرغ میذاشت وضع مالیدن توپه توپه من احمقم بعدها فهمیدم که من عروس بودم و جایگاهم با بچه خودش فرق میکنه آدم شاید جلو بچه خودش بتونه چنین چیزی بذاره ولی جلو عروس یا داماد نمیشه چون غریبه تره و فکر میکنه بهش ارزش نمیدی و البته که آدم شاید تو خلوت خودش خیلی غذاها بخوره ولی نمیشه جلو هرکسی بذاری و این رو مادرشوهر بنده نمیفهمه و میگه شما غریبه نیستید نون پنیرم باشه باهم میخوریم 

دیگ نمیگه این غریبس اصلا عیب نمیدونه هرچیزی رو جلو این و اون نمیذارن 

چند روز پیشم رفتیم هی اصرار ک سیب زمینی تخم مرغ آب پز گذاشتم چون دستش درد میکنه منم شعورم میرسه ک دستش درد میکنه بخاطر اون گذاشته ولی میگم اگه خود من بودم روم نمیشد چنین غذایی رو ب کسی تعارف کنم گفتم نه ما غذا داریم نمیخوریم انگار ی جوری شد ک گفتم نه 

چجوری اینو بهش بفهمونم ک خوشم نمیاد از این حرکت 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

عزیزم چرا فکر میکنی غریبه هستی؟ الان اگه باهات مثل غریبه ها رفتار میکردن تاپیک میزدی منو جز خودشون ...

از بچه های خودش غریبه تر نیستم؟؟؟؟؟اتفاقا همیشه میگه غریبه نیستید ولی ی دونه کلید خونه شهرستانشو نمیده ک بریم الان خیلی خودی هستم؟؟ 

بعدم مگه قراره آدم جلو هرکی هر غذایی بذاره؟؟

از بچه های خودش غریبه تر نیستم؟؟؟؟؟اتفاقا همیشه میگه غریبه نیستید ولی ی دونه کلید خونه شهرستانشو نمی ...

خب پس بهش بگو مثلا این غذا رو زیاد دوست نداری یا به شوهرت بگو جریانو از طرف خودش بره با مامانش صحبت کنه

ببین اون ک دوره نامزدی بود الان هشت ساله ازدواج کردم 

برادر خواهرای ما هر موقع بیان‌هرچی باشه همونو‌میخوریم.‌اشتباه شمابوده ک دوران نامزدی هم هر روز رفتی. و بعد ۸ سال اتفاقا باید خیلی صمیمی باشی ک بحث این نباشه چی میزارن جلوت. والا مام اسان ترین راه سیب زمینی انتخاب میکنیم. کی حوصله اشپزی داره. ب نطرم یا نرو برا شام و ناهار یا میری با خودت غذا بپز ببر. 

یا من یا هیچکس همون خودم
برادر خواهرای ما هر موقع بیان‌هرچی باشه همونو‌میخوریم.‌اشتباه شمابوده ک دوران نامزدی هم هر روز رفتی. ...

منی که ماهی ی بار میرم خونش غذا بپزم ببرم؟؟؟بعدم قرار نیس اون موقع حالیم نبود بچه بودم الانم تکرار بشه همون موضوع ها ب نظرم منی ک دیر ب دیر میرم نباید چنین چیزی تعارف کنی 

بعدم شما خونه مادرپدر خودت میری من عروسم

منی که ماهی ی بار میرم خونش غذا بپزم ببرم؟؟؟بعدم قرار نیس اون موقع حالیم نبود بچه بودم الانم تکرار ب ...

عزیزم میگم عروس ما میاد ما اینجور هسیم فرقی بین دخترو پسرم نیست یعنی داماد و عروسم یکی ان.🙂ولی خدایی سخت نگیر اگ فکر میکنی سیب زمینی کم احترامی هست بهت نری بهتره تا حرف و حدیثی پیش نیاد. ماهی یه بارم نرو. یا اینکه از قبل خبر بده بگو برات شام ناهار درست کنن.

یا من یا هیچکس همون خودم
عزیزم میگم عروس ما میاد ما اینجور هسیم فرقی بین دخترو پسرم نیست یعنی داماد و عروسم یکی ان.🙂ولی خدای ...

خب حتما شما عروساتون صمیمی هستن باهاتون 

اونام شما میرید خونشون باهاتون راحتن یا دم و تشکیلات راه میندازن؟

عزیزم میگم عروس ما میاد ما اینجور هسیم فرقی بین دخترو پسرم نیست یعنی داماد و عروسم یکی ان.🙂ولی خدای ...

اره من حس خوبی ندارم چون ب نظرم جایگاه عروس باید حفظ بشه هرچی باشه هرکاری کنی من بچه کسی دیگم 

کلا من خودم هرچیزی ک خودم تو خلوت خودم میخورم نمیتونم جلو کسی بزارم مگه اینکه خوب باشه 

خب حتما شما عروساتون صمیمی هستن باهاتون  اونام شما میرید خونشون باهاتون راحتن یا دم و تشکیلات ...

ما شام ناهار نمیریم ولی همیشه نگهمون میدارن و بهترین غذاها رو درست میکنن. ولی ما هرچی بخوریم همونو درست میکنیم برا اونها فرقی نمیکنه چی باشه. یکیشون هفته ای ی لار میاد بکیش دو سه هفته یه بار. برا نا فرق نمیکنه.بیشتر از ده دوازده سالم هست سه تا عروس داریم هیچوقتم هیچ حرفی بینمون نشده. ب نطرم با احترام رفتار کردن مهمه حالا هرچی بزارن جلوت. البته من نطرمو میگم عزیزم هرکی ی نظری داره

یا من یا هیچکس همون خودم
اره من حس خوبی ندارم چون ب نظرم جایگاه عروس باید حفظ بشه هرچی باشه هرکاری کنی من بچه کسی دیگم  ...

ما با دایی و عمو اینجور هسیم. ولی با داماد و عروس نه. 

یا من یا هیچکس همون خودم