2777
2789
عنوان

قطع علائم بارداری در هفته ۹

137 بازدید | 21 پست

سلام دوستان 

به راهنماییتون نیاز دارم. 

من‌ هفته ۹ بارداری هستم و مدتها بود که به شدت کمر درد داشتم. ولی از دیروز کمردردم کااااملا خوب شده و انگار نه انگار از اول درد میکرده. حساسیت سینه هام هم خوب شده. تا سونوی بعدی سه هفته مونده و من به شدت استرس دارم . کسی بوده که مثل من بوده باشه؟

ضمنا سونوی قلب رفتم و مشکلی نبود

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است

علائم قرار نی تا اخرش همون باشه 

هر هفته متفاوته 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

علائم قرار نی تا اخرش همون باشه  هر هفته متفاوته

اخه شنیدم قطع ناگهانی علائم از نشونه های سقطه. خیلی نگرانم

در این عالم دو راه بیشتر نیست، یا به تو ختم می شود،یا به غیر تو... و آن راه که به غیر تو ختم شود هر چه باشد بیراهه است

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

مگه قراره کمردرد تا آخر بمونه اینقدر علایم متغیره  منم یه مقطعی هیچی نداشتم می گفتم به به بار ...

نمیدونم واقعا.  امیدوارم مشکلی نباشه. چند تا کامنت از تاپیک های دیگه خوندم و نگرانم کرده

اخه شنیدم قطع ناگهانی علائم از نشونه های سقطه. خیلی نگرانم

علائم خطر فقط لکبینی به صورت خون روشن و بیشتر از یه سکه پونصد تومنی هست 

به بچه م فکرمیکنم،به حس بارداری ، حس شیر دادن به یه تیکه از وجودخودت و عشقت ، حس نفس کشیدن های ریز ریزش تو بغلم خیلی اوقات تو درونم حمل میکنم . با خودم میگم خدایا میشه من بچه خودم رو ببینم!  🌷   دوستان گلم این امضای من بود سالها ...بعد معجزه خدا رو دیدم دلتون خواست سر بزنید به تاپیک خاطره زایمانم ...امیدوارم خدا به هر کس دلش میخواد به حکمت و مصلحت خودش ببخشه...🥰 برای شفا و سلامتی پسرم دعا کنید لطفا سپاس❤️

عزیزم اگه لکه بینی و خونریری نداری اصلا نگران نباش و استرس نداشته باش علائم ها روز به روز میتونه فرق ...

نه خدا رو شکر. اینا رو ندارم. 

علائم خطر فقط لکبینی به صورت خون روشن و بیشتر از یه سکه پونصد تومنی هست 

ممنونم.  خدا از دهنت بشنوه

تهوع واستفراغ وسرگیجه نداری؟؟ من دیوونه شدم🥲 انقدم روزابرام طولانی میگذرن

از اول هم نداشتم