2777
2789
عنوان

اختلاف و قهر طولانی 😔

658 بازدید | 13 پست

بچه ها بین دوتا از نزدیکانم سه سال هست که قهر و اختلاف بوجود اومده و من دارم این وسط از بین میرم یکی همسرمه و اون یکی اعضای خانوادم هرکار کردم نتونستم این مشکلو برطرف کنم خیییلی اذیتم و این غصه ی شب و روزمه چیکار کنم؟شما ختم یا دعایی بلد هستین من بخونم؟ میترسم ادامه پیدا کنه و این کینه عمیق تر بشه و مشکلات بزرگتری سرراهم بزاره

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊

یه مشکل اینجوری پیش اومده بود بین دو نفر من میرفتم پیش هرکدومشون میگفتم فلانی خیلی دوست داره ازت تعریف میکنه بعد میرفتم پیش اونیکی میگفتم فلانی خیلی دوست داره تعریفتو میکنه 

و اینگونه بود که خودشون بدون اینکه کسی پا در میونی کنه آشتی کردن با هم و من خیلی خوشحال شدم

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

یه مشکل اینجوری پیش اومده بود بین دو نفر من میرفتم پیش هرکدومشون میگفتم فلانی خیلی دوست داره ازت تعر ...

فایده نداره متاسفانه همسرم به قدری کینه ای هست که حتی نمیزاره اسم طرف رو بیارم....اون طرف اومد خونم توی مریضی شوهرم برا آشتی ولی باز ادامه داده همسرم قهر رو

از سال ۹۷ با سایت آشنا شدم و یه کاربری تعلیق شده...اومدم تا مثل خیلیا اینجا یکم درد و دل کنم😊
اختلافشون سر چی بوده ببینم از دیدگاه یه مرد چه اتفاقی واسش افتاده؟

به نظر من شوهر من خیلی یه مشکلو بزرگ میکنه....اختلاف سر این بوده که باهم رفتیم یه مسافرتی که توی اون مدت همسر من رانندگی کرد بعد وقتی رسید خوابید ولی گوشی داداش من زنگ خورد و اونم بی عقلی کرد و همونجا جواب داد از اونجا شروع بهونه همسر من بود توی کل مسافرت یه عااالمه متلک و بی احترامی کرد به داداشم ولی اون حتی یه تو نگفت و بعد از وقتی هم برگشتیم دیگه رفته توی قهر و میگه اگه سگ ببینم برام از اون بهتره داداش من مثل بعضی از مردا زبر و زرنگ و سر و زبون دار نیست و یکمی هم تپله واسه اینا ازش بدش میاد نمیخواد درک کنه که ادما باهم متفاوتن

آدمی که کینه ای باشه اگه بعدا هم اشتی کنن ولی ته دلش اون شخص مقابلش رو نبخشیده و یه ادم کینه رو فقطو ...

😔😔😔 خدا به من رحم کنه تنها همین داداشو دارم الان سه سال حتی خونمو ندیده و نمیزاره حتی مراسم عروسیش رو برم

😔😔😔 خدا به من رحم کنه تنها همین داداشو دارم الان سه سال حتی خونمو ندیده و نمیزاره حتی مراسم عروسی ...

یه موقع فکر اینکه تنهایی برید و سر به سر شوهر بذارید رو اصصصصصصصصصصلا نکنید اینجوری هردوتارو از دست میدین

یه مدت اصلا اسمی از برادرتون پیش شوهرتون نبرید چون ادمیزاد جوریه که وقتی از چیزی بدش میاد هی تکرار کنی براش یا بگی اینکارو کن اون کارو نکن به غرور و حس استقلالش حس میکنه اسیب داره وارد میشه و بیشتر جبهه میگیره

مدتی که گذشت از پدرومادرتون و کسی که خیلی تاثیر داره روی همسرتون و شوهرتون خیلی قبولش داره بیان خونتون و آشتیشون بدن و واقعا هم کار برادرتون اشتباه بوده و اونم باید یه کم شل کنه

یه موقع فکر اینکه تنهایی برید و سر به سر شوهر بذارید رو اصصصصصصصصصصلا نکنید اینجوری هردوتارو از دست ...

من همیشه سکوت کردم و چیزی نگفتم ولی توقع درک از همسرم دارم که حداقل منو محدوو و شرمنده جلو خانواده نکنه

ممنون از راهنماییتون

من همیشه سکوت کردم و چیزی نگفتم ولی توقع درک از همسرم دارم که حداقل منو محدوو و شرمنده جلو خانواده ن ...

هرچی خیره انشالله اتفاق بیوفته براتون به دور از گرفتاری و شرمندگی و جرو بحثو گرفتاری باشین