2777
2789

چهاروز پیش دندونمو کشیدم،کشیدنشم خیلی سخت بود یعنی نیاز به جراحی داشت چون دندونم کاملا پوسیده شده بود و فقط ریشه هاست مونده بود ولی دکتر دیگه جراحی نکرد کشید خودشم پشیمون بود دندون ۶ام فک پایینی سمت چپ.بعد ازاون روز تاالانم سرمو وگوشمو گردنم طرف دندونم خیلی بد درد می‌کنه مسکن هم اصلا اثر نداره..بنظرتون عادیه یا برم دکتر؟

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

ممکنه چیزی از ریشه جا مونده باشه یا اینکه عفونت کرده باشه باید عکس بگیرید

چهار روزه دارم عذاب میکشم شبم اصلا نخوابیدم امروز باید برم دکتر..چون دکترم یکو نیم ساعت از شهر ما فاصله داره گفتم اول بپرسم شاید عادی باشه

نه عقل نیست دندون ۶فک پایینی..صورتمم یکم باد کرده..نمی‌دونم طبیعیه یانه..

گمونم اگه حس میکنی بو مبده دهانت نشون عفونته منم شوهرم چتدروز قبل دندون کشید خیلی اذیت بود راجبش خیلی سرچ کردم بو نشونه عفونته و گرنه خوب میشه البته اون چرک خشک کنم خورد سرخورد تا دوسه روز

الهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم
گمونم اگه حس میکنی بو مبده دهانت نشون عفونته منم شوهرم چتدروز قبل دندون کشید خیلی اذیت بود راجبش خیل ...

نه بو نمیده ولی لثه ام قرمز شده ..نوافنم میندازه اصلا انگار نه انگار..ایمپلنت کردم هیچی نفهمیدم ولی تواین دندونم  واقعا عذاب ک