2777
2789
عنوان

شوهرم سر اینکه تمیز کردن خونه همش باهام بحث میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 46 پست
آدم زمانی میتونه همیشه تر و تمیز باشه که هر چی آت و آشغال دم دستشه بندازه دور هرچی خونه خلوت تر تمیز ...

دقیقا 

خونه پر خرت و پرت تمیز کردنش سختتره و هر چی هم تمیز کنی ب چشم نمیاد

خونه خلوت واقعا تمیز کردنش کاری نداره

وای چقدر منی

من و همسرمم همیشه سر تمیز بودن خونه بحث داریم 

الان دیگه ده ساله ازدواج کردیم هم من خیلی تمیز تر شدم هم اون حساسیتش کمتر شده یجورایی با هم کنار اومدیم ولی سعی کن تا بچه دار نشدی خودتو به تمیز بودن خونه عادت بدی وگرنه بعد از بچه آدم یکم تنبلی کنه خونه بازار شام میشه

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

در واقع تو زبادز تمیز نیستی و اونم زیادی حساس شده اگه همیشه تمیز بودی حتی یکی دوبار کفشت وسط خونه هم بود چیزی نمیگفت ولب چون اکثرا پخش پلاست براش تبدیل به حساسیت شده کفری شده در واقع

شوهرت وسواس فکری داره باید بره درمان شه

خونه یعنی جای امن و راحتی اگه قرار باشه اونجام پادگان باشه ک دیگه چه خونه ای؟

حالا دوتا لنگه کفش جاش عوض شه زمین ب اسمون میاد؟

در حدی متعارف تمیز کافیه 

دقیقا  خونه پر خرت و پرت تمیز کردنش سختتره و هر چی هم تمیز کنی ب چشم نمیاد خونه خلوت وا ...

آره عزیزم من باورت میشه هفته پیش ۶ گونی لباس انداختم بیرون آخه ۶ گونی کسی باور نمیکنه آخ الان انقدر راحتم 

خونه زن داییم میری آدم سرش گیج میره از بس وسیله توش هست گفتم چجور میرسی تمیز کنی به اعصابت رحم کن 

این کاربری واگذار شده
آدم زمانی میتونه همیشه تر و تمیز باشه که هر چی آت و آشغال دم دستشه بندازه دور هرچی خونه خلوت تر تمیز ...

عزبزم من به حرف شما رسیدم واقعا 2 ساعت برای خونه هر روز خیلی خوبه حالا اگه حال داشتیم بیشترم بشه

ولی بچه کوچیک دارم همیشه اساب بازیاش کف زمینه همه جا میریزه یعنی کل خونه

چبکار کنم اینو به نظرت؟ 

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

شوهرت یه آدم مرتب و منظم و تو یه آدم شلخته سطحی تمیز کردنت هم دقیقا میدونم چجوری یعنی فرقی با تمیز نکردن نداره چون خواهر دقیقا مثل خودته و شوهرش خیلی شاکیه یه جاروبرقی سطحی میکشه یه ظرف میشوره فکر میکنه کل خونه دیگه حالا برق میزنه در صورتی که واقعا خونه به هم ریخته ست همه جا سعی کن مرتب باشی تمرین کن وگرنه از چشم میفتی ها نزار خونه داری زن دیگه به چشمش بیاد 

من نمیدونم شوهرت چقدر انتظار داره ولی منم مادرم زن تمیزی نبود بلد نبودم، بعد یه مدت خودمو تغییر دادم ...

مامانم منم همینطوری بود یعنی این طوری نبود که مثلا خونمون همیشه آماده مهمون باشه به منم زیاد کار نمی‌گفت یعنی این طور بزرگ شدم که فقط باید درس بخونم هر بار که شوهرم این طور میگه من بیشتر لجم میگیره بهشم که میگم ی کم همکاری کن قبول نمیکنه

عزبزم من به حرف شما رسیدم واقعا 2 ساعت برای خونه هر روز خیلی خوبه حالا اگه حال داشتیم بیشترم بشه ول ...

برای بچه ات قانون بزار  حق نداره جز اتاق خوابش اسباب بازی جایی از خونه بیاره میشه براش عادت 

عزبزم من به حرف شما رسیدم واقعا 2 ساعت برای خونه هر روز خیلی خوبه حالا اگه حال داشتیم بیشترم بشه ول ...

ببین خودت میگی بچه ازش چه انتظاری داری 

بزار راحت باشه وقتیم خوابه حتما چیزایی که قابل شستنه براش بشور دو تا سبد بزرگ بگیر بنداز توش از الان بهش یاد بده وقتی نمیخواد بازی کنه وسایلشو جمع کنه هرچیزیم که فکر میکنی ب دردت نمیخوره بنداز دور یا بده به کسی ثواب داره 

این کاربری واگذار شده
در واقع تو زبادز تمیز نیستی و اونم زیادی حساس شده اگه همیشه تمیز بودی حتی یکی دوبار کفشت وسط خونه هم ...

والا خودشونم همچین تمیز و مرتب نبودنا که بگم از اول حساس بوده خونه مادرشوهرمو میگم

مامانم منم همینطوری بود یعنی این طوری نبود که مثلا خونمون همیشه آماده مهمون باشه به منم زیاد کار نمی ...

مشکل اینه که الان همکاری نمیکنه و مدام تذکر میده

من یکی دوبار اوایل مهمون سر زده میخواست بیاد خونه کثیف بود بهشون گفتم نیان دلخوری شد دیگه خودم تصمیم گرفتم همیشه تمیز باشه

انقدر تاکید کنن سخته ولی خب کفشارو چرا ول کردی می بینی حساسه😂

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
شوهرت یه آدم مرتب و منظم و تو یه آدم شلخته سطحی تمیز کردنت هم دقیقا میدونم چجوری یعنی فرقی با تمیز ن ...

والا شوهرمم همچین آدم تمیز و مرتبی نیس که شما میگی فقط ادعا داره هر جا میشینه ریخت و پاشش رو من باید جمع کنم اصلا ذره ای به همکاری و اینا اعتقادی نداره

عزیزم امیدوارم ناراحت نشی اما  زندگی با آدم شلخته واقعا آزار دهنده هست  من یکیشو دارم تو خونه ،نصف بحث های ما سر شلختگی و بی نظمی همسرمه 

هنوز که بچه نداری سعی کن خودتو عادت بدی به نظم وتمیزی وبرات بشه یه عادت خوب

تمیزکاری سطحی هم برا موقعی جوابه که مشغله داشته باشی یا وقت نکنی اون لحظه وبعد در اولین فرصت حسابی تمیز کنی ،خونه ای که همیشه تو تمیزکاری سطحی باشه بنظر خونه تمیز ومرتبی نمیاد