2777
2789
عنوان

شوهرم سر اینکه تمیز کردن خونه همش باهام بحث میکنه

| مشاهده متن کامل بحث + 703 بازدید | 46 پست
ببین خودت میگی بچه ازش چه انتظاری داری  بزار راحت باشه وقتیم خوابه حتما چیزایی که قابل شستنه ب ...

بهش بارها گفتم

میگم هرکدوم که الان میخوای بازی کنی بیار بازی کن بعد بذار سرجاش و اون یکی بردار

ولی سر سبدو میگیره خالی میکنه همه رو میریزه هرکدوم میذاره یه گوشه

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

یعنی میگین به مرور زمان بهتر میشم؟ 

بله یجورایی مجبور میشی من الان دو تا بچه دارم مدام در حال کار و تمیزکاری ام ولی بخاطر بچه هام بازم خونه همیشه تمیز نیست اگه قبل از بچه دار شدن اینقدر که الان وقت میزارم، وقت و انرژی میزاشتم هر روز میتونستم خونه تکونی کنم😁

ببین اول از همه ی مقدار پودر لباسشویی مثل پرسیل بریز کف سرویس بزار خیس بمونه و گاز پاک کن بریز رو صفحه گاز 

ی دستمال بردار هرچیزی رو که تو هوا هست پاک کن بزار آشغال بریزه کف خونه بعد یه دور کامل جارو برقی بکش 

کف خونه رو با دستمال و چند منظوره تمیز کن هم خوشبو میشه و هم تمیز تمیزه 

هرچه ظرف اضافه داری جا بده تو کابینت فقط اندازه دو نفر بزار 

هرچیزی بر میداری بعد استفاده درجا بزار سر جاش

نزار ظرفات رو هم جمع بشه حتی یک لیوان درجا بشور 

هر روز هم یه دستی ب سر و روی یخچال بکش 

آخر سر سرویس رو بشور و گاز رو پاک کن 

سر جمع اگر پیوسته کار کنی دو ساعت زمان میبره 

هرچقدم دورت خلوت باشه نظافت لذت بخش تر میشه

این کاربری واگذار شده
بهش بارها گفتم میگم هرکدوم که الان میخوای بازی کنی بیار بازی کن بعد بذار سرجاش و اون یکی بردار ولی ...

اشکال نداره نزار لج کنه کم کم یادش بده تونستی خودت یک ساعت باهاش بازی کن براش برنامه کودک بزار تا عادت کنه 

این کاربری واگذار شده

دخترای گلم خسته نباشید   من هر صبح اول حیاط بعد خونه رو مرتب و جارو دستمال کشی  اگه  کمد لباس جای رختخوابها مرتب باشه هرچی سر جای خودش دیگه خونه کاری نداره مادر من اگه صبج زود کارام رو نکنم انگاری مریض هستم مادر انشالا که همیشه کنار خانواده خوش باشیدهمراه با دلی شاد

والا خودشونم همچین تمیز و مرتب نبودنا که بگم از اول حساس بوده خونه مادرشوهرمو میگم

مادر شوهر منم  اصلا تمیز نیس دیر حموم میره یهو میبینی دو از امشب ظرفای موند فردا شب سینک ظرف شویی همیشه پره با وجود ماشین ظرفشویی ک داره خونه همیشه خدا نامرتب سرویس بهداشتی  همچنین ولی شوهر منم حساسه رو تمیزی .

اخلاق همسرت  و یکمم تو بی توجهی اون بدتر میکنه ک تو رو متوجه کنه .

هفتگی برنامه ریزی کن یروز در هفته ی نظافت کلب انجام بده خودتم میبینی تمیز ۶م ی انرژی مثبت ب خونه میده هم خود آدم روحیش باز میشه و شاد تره

اشکال نداره نزار لج کنه کم کم یادش بده تونستی خودت یک ساعت باهاش بازی کن براش برنامه کودک بزار تا عا ...

تلویزیون که دائم روشنه رو پویاست

زندگی واقعی یه چیزی بین اینستا و نی نی سایته

عزیزم شوهر منم دقیقا همین مدلیه با این تفاوت که ده ساله ازدواج کردیم من دیگه خودم خونه رو هر جوریه مرتب میکنم نمیزارم جای بحث باز بشه هر چند که بعضی وقتا باز ایراد میگیره من خودمو میزنم به بیخیالی