2777
2789
عنوان

خانم هایی که انلاینید همگی بیایید

1602 بازدید | 136 پست

سلام دوستان گلم من یه مشکلی دارم که خیلی داره اذیتم میکنه حالا نمیدونم اولا باید چیکار کنم دوم اینکه اصلا کسی شرایطش مثل من هست اگر هست چیکار میکنه 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

مثلا ما علم غیب داریم

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مشکل من اینه اگر به همسرم باشه هر روز رابطه میخواد و این قضیه شاید قبلا میتونستم تحمل کنم ولی الان نهایت هفته ای ۳ یا ۴ بار باهاش همراهی میکنم و بقبه موارد اجازه نمیدم 

ولی خب این قضیه خیلی منو اذیت میکنه بحدی که از همسرم متنفر شدم و دادم مدام به جدایی فکر میکنم‌

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
مشکل من اینه اگر به همسرم باشه هر روز رابطه میخواد و این قضیه شاید قبلا میتونستم تحمل کنم ولی الان ن ...

چرا اخه 

خودت چرا نمیخوای

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد