2777
2789
عنوان

خانم هایی که انلاینید همگی بیایید

| مشاهده متن کامل بحث + 1604 بازدید | 136 پست
مشکل من اینه اگر به همسرم باشه هر روز رابطه میخواد و این قضیه شاید قبلا میتونستم تحمل کنم ولی الان ن ...

یه مورد رو حقیقت بهت میگم و امیدوارم بهت برنخوره

ببین ابجی اون اقا معلومه گرمه، شماهم احتمالا سردی... وقتی اینجوری میکنی کم کم دلشو میزنی و متاسفانه اونم رو میاره به خیانت جنسی و.... 

باید هردوطرف مثل هم شید، یا شما گرم مزاج بشید یا اون سرد بشه

وگرنه همش باهم مشکل دارین و حتی ممکنه بدتر بشه

لطفا تا زمانی که به بلوغ فکری نرسیدی نظر منو ریپلای نکن! فضای مجازی برای خالی کردن عقده ها نیست پس حد خودمونو بدونیم🩵 آدم ها مثل کتاب اند! از روی بعضیا باید مشق نوشت، بعضی هارا باید چند بار خواند تا مطالبشان را درک کرد! ولی بعضی هارا باید نخوانده کنار گذاشت. اگر همه جا تاریک بود دوباره بنگر! شاید نور خودت باشی✨ 🩵intp🩵

مشکل شما اینه که

از هیچ چی برای خودتون مشکل ساختید

چرا همراهی نمیکنید؟ دلیلی داره یا اینکه خوشتون نمیاد!!!

به نظر من همچنان همراهی کنید اگر هم دوست ندارید مستقیما رد نکنید شرایط رو طوری قرار بدید که شرایط نباشه وگرنه دست رد زدن به سینه مرد عواقب خوبی نداره

خدایا من از تو ، تو را خواهم و بس

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

چرا اخه  خودت چرا نمیخوای

چرا بخوام اونم هر روز 

هر ادمی به شرایط مختلف تو زندگی نیاز داره اصلا گاهی غمگینه گاهی کار داره گاهی دلش میخواد نیمه شب بلند شه و دعا کنه 

چقدر دیگه اونقدری که حتی دستش معمولی بهم میخوره هم از دستاش بدم میادو دورشون میکنم 

دعا کنید درتاریخ ۰۱/۰۱/۰۱ ۱۴ برای من معجزه اتفاق بیفته ......❤❤🙏🙏
چرا بخوام اونم هر روز  هر ادمی به شرایط مختلف تو زندگی نیاز داره اصلا گاهی غمگینه گاهی کار دار ...

ایرادش کجاست رابطه داشتن بعدش دوش بگیر دعا رو انجام بده احتمالا شما کمی تنبلی میکنید

مشکل شما اینه که از هیچ چی برای خودتون مشکل ساختید چرا همراهی نمیکنید؟ دلیلی داره یا اینکه خوشتون ...

چ عواقبی چند بار فکر کردم خونمون بفرویم دوتا طبقه مختلف بریم و اونم هر کیو خواست بیاره پیشش  البته بخاطر بچه ها ظاهرا کنار هم بمونیم والا که این یعنی عملا جدایی 

ایرادش کجاست رابطه داشتن بعدش دوش بگیر دعا رو انجام بده احتمالا شما کمی تنبلی میکنید

منی که ساعت کاریم بیشتر و سختتر از اونه بله که دیگه توان این کارو ندارم ....بعدم زندگی فقط مگه همینه احه هر شب رابطه؟

همین الان دیروز که خونه بودم و سرکار نبودم یبار صبح یبار عصر رابطه برقرار کرده باز الان اول صبحی به من چسبیده مگه میتونم واکنش منفی نشون ندم اگر میشد حتی فریاد میزدم ولی خب مراعات کردم و قاطعانه گفتم بره کنارو رهام کنه

ببین من مثل تو بودم، رابطه مون شده بود دو هفته یکبار، بعد یه آدم که خیلی قبولش داشتم گفت رابطه باعث میشه روحیه بهتری داشته باشید، زندگی بهتری داشته باشید، گفتم من از همسرم دلخورم نمیخوام، گفت دلخوری جای خودش این جای خودش، ربطی ندارن

ازون به بعد منم امتحان کردم خدایی خیلی بهتره اوضاع هر دومون

بعدشم همسرت ازت میخواد یعنی خداروشکر سرش جای دیگه بند نیست، میدونی چندتا خانم تاپیک زدن همسرمون دست بهمون نمیزنه داریم اذیت میشیم؟ 

اون نیازهاشو باید به تو بگه، تو انقدر پس بزنی نیازشو چیکار کنه؟

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد
چ عواقبی چند بار فکر کردم خونمون بفرویم دوتا طبقه مختلف بریم و اونم هر کیو خواست بیاره پیشش  ال ...

عواقبش طلاق عاطفی وخیانت میتونه باشه

این فکر اساسا اشتباهه یه زن به این نیاز داره مرکز توجه همسرش باشه به این فکر کردی وقتی کس دیگه ای بیاد زندگیت میشه پر از حسادت به اون زن حتی اگه ادم حسودی نباشی

به نقطه ای میرسی میگی کاش هر روز رابطه داشتم ولی شخص جدیدی وارد زندگیم نمیشد- 

این فکر دویست درصد غلطه حتی دیگه فکرشم نکن چون الان چیزی که در ذهنت از ارتباطاتت و اتفاقات آینده تصور میکنی و برات قابل تحمله تضمینین برای اینکه دقیقا اتقاف بیفته نیست و ممکنه همسرت و اون خانوم راه دیگه ای رو پیش بگیرن و تو بمونی و تصمیم غلطتت

ببین من مثل تو بودم، رابطه مون شده بود دو هفته یکبار، بعد یه آدم که خیلی قبولش داشتم گفت رابطه باعث ...

هپعزیزم دوهفته یبار من رو چشمم میزارم اصلا هفته ای دوبهر هم رو چشممه دارم میگم هفته ای ۳ یا ۴ بار هم الان من پایه هستم ولی برلم نفرت انگیزه وقتی میبینم باز روز حدید و رابطه جدید احه لامصبب همه جا یکی دور روز تعطیلی وجود داره مگه میشه تمام عمرت گرفتار خواسته ی یکی دیگه باشی

خب وقتی درخولست اون هرروز و مدامه معلومه من هم مدام درحال رد کردن هستم و این حلوه خوبی نداره 

راساشحتی حرف زدن درموردش عصبیم کرد

باور میکنید من واقعابحال زنای مجرد حصرت میخورم 

عواقبش طلاق عاطفی وخیانت میتونه باشه این فکر اساسا اشتباهه یه زن به این نیاز داره مرکز توجه همسرش ب ...

فعلا که من بسمت طلاق عاطفی رفتم اونم بره برام مهم نیست 

عواقبش طلاق عاطفی وخیانت میتونه باشه این فکر اساسا اشتباهه یه زن به این نیاز داره مرکز توجه همسرش ب ...

حرف خوبی بود یا باید همراهیش کنی یا کلا قید شوهرتو بزنی، اگه بچه هات آسیب نمی بینن قیدشو بزن اگه آسیب میبینن تو مادرشونی باید خونه رو اروم نگه داری تا زمانی که اسیب پذیرن

سختی ها باعث میشوند تا نیرومند شوی،ترس ها، باعث میشوند تا جسور شوی و یک قلب شکسته، تو را سر عقل می آورد