2777
2789
عنوان

میکاپ مادرشوهرم راهنماییم کنید

223 بازدید | 15 پست

عقدبرادرشوهرم بوددوستم میکاپ کاره منومادرشوهرم رفتیم پیشش خونه درستمون کنه حالامادرشوهرم اصلا هیچیش خوب نشدفقط کرمش معلوم بود مژه هاش مناسب فرم چشماش نبود بلند بود اوناروهم کندش مادرشوهرم میگ خودم و هیچکس راضی نبودن از میکاپ میگ نمیتونم هزینشوبدم حداقل همشو.منم بادوستم رودروایستی دارم چیکار کنم بنظرتون چقدرشو بدم 390 تومن واس همون چرتی پرتی میخاد بگیرع جدا از شنیون.

چرا همونجا اعلام نکردید خوشتون نیومده

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

بگو مادرشوهرت خودش نپسندیده ولی ۳۹۰ چاره نیست از جیب بده اگه رفاقت مهمه ولی دیگه توبه کن برا کار ار ...

بهش بگم راضی نبوده و خودم باید از جیبم بدم؟؟

کمتر حساب کنه؟

خودش گفتا منم ب خواهرم گفتم بهش بگه .اونم میگف عجله داشتید وقت کم بود یا مژه مناسبشو نداشتم 

میگفت ولی الان میتونستی تخفیف بگیری اگه دوستیت ارزشمنده باهاش دیگه پرداخت کن.اگه مهم نیست بعد بره تو قهر بهش بگو رک 

خودت را که به خدا سپردی نگران هیچ طوفانی نباش🌺کشتی نوح را یک غیر حرفه ای ساخت و کشتی تایتانیک را یک حرفه ای🤲🤲🙆‍♀️🙇‍♀️ گ.از ده تیر رژیمم وزن اولیه ۸۴ وزن هدف هرچی خدا خواست الان ۷۴ ام
میگفت ولی الان میتونستی تخفیف بگیری اگه دوستیت ارزشمنده باهاش دیگه پرداخت کن.اگه مهم نیست بعد بره تو ...

اون باخواهرام رفاقت داره خودمم شهردیگم رفتوامدامون کمه .ولی خیلی پرافاده ومنتیه 

میگم براهمین بعش بگم بدش اومده کمتر حساب کنه؟؟

اون باخواهرام رفاقت داره خودمم شهردیگم رفتوامدامون کمه .ولی خیلی پرافاده ومنتیه  میگم براهمین ...

بگو بهش اره دلت برا پولت بسوزه

ممنون از راهنماییت عزیزم

فدات.عزیزم ببخش رک بگم طرف بعد پاشو میندازه رو پاش با افاده میگه سرشونو کلاه گذاشتم چون میگی اداییه میگم

خب شپا که براتون کار با کیفیت مهم بود میرفتید ی سالن معتبر و خوب! الانم دیگه پولشو کامل پرداخت کنید ...

نه اون خودش توسالن کارمیکنه ماوقتی رفتیم خونه بوددرس کرد کارش برای من عالی بود مادرشوهرموخوب نخاس درس کنه هیچی خوب بهش نزد.اصلا قیمتم بحث نکردیم درس کرد سریع رفتیم برای مراسم بخاهرم گف ک سرجم چقد شده 

بهش بگم راضی نبوده و خودم باید از جیبم بدم؟؟ کمتر حساب کنه؟

هر جوری الان بگی بهش برمیخوره بلاخره ..اگه همچین رغبتی بهش نداری و زیاد بودو نبودش برات فرق نداره بهش بگو ولی

اگه دوستت برات مهمه که مثلا طاقت قهر یا سرسنگین شدنش نداری حساب کن خودت

چون الان هر جور بگی اون نمیپذیره چون از نظر خودش بهترین شکل ممکن انجام داده و به جای شما مادرشوهرت و اطرافیان که میگن بد شده رو نمیتونه درک کنه

من خودمم تجربه داشتم عجله ای رفتم ارایشگاه سر کوچه مادرشوهرم از خجالت بخدا چیزی نگفتم حساب کردم چقدم از خودش و کارهاش تعریف میکرد و خودشو از ارایشگر روز عروسیم سرتر میدونست 

یعنی از درپشتی خونه مادرشوهرم رفتم تو سرویس صورتم رو شستم فقط شوهرم دید منو بعد رفتم مجلس