2777
2789
عنوان

دوستان نی نی سایتی جریان چیه ؟ 😳😐😱

| مشاهده متن کامل بحث + 308 بازدید | 32 پست
ایرانی جماعت تا ... یه چیزی در نیاره ول نمیکنه اکثریت مردم ما ساده و طمع کار هستند. مثل کوروش کمپا ...

میگن همستر انگار ربات تلگرامه.  نمی دونم پول هم باید وارد برنامه ش کنی یا نه ؟ من که کلا خوشبین نیستم به این چیزا 

✅️🦋👌🍀

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

میگن همستر انگار ربات تلگرامه.  نمی دونم پول هم باید وارد برنامه ش کنی یا نه ؟ من که کلا خوشبین ...

منم خوش بین نیستم آخه عاقلانه نیست یکی مفتی بیاد به شما پول بده ؛ حالا چند وقت دیگه گندش در میاد 

پول مفت ب کسی نمیدن اینم صداش در میاد حالا هی جهان..

منم خوشبین نیستم . بابا بورس که مثلا یه در و پیکری داشت مردم پولشون رفت یقه ی کیو تونستن بگیرن ؟ حالا من نمیدونم تو این برنامه های همستر و ناتکویین و اینا هم پول میریزن آیا ؟

✅️🦋👌🍀

فکر نمیکنم کلاه برداری یا پول بالا کشیدن باشه چون تو این رباتا پول دست کسی نمیدی که بخوای نگران باشی

پس ناتکویین و همستر پولی نیستن؟ بعد اطلاعات و شماره حساب رو هم دسترسی ندارند که مثلا هک کنن یا ‌‌‌‌‌...؟

✅️🦋👌🍀

منم خوشبین نیستم . بابا بورس که مثلا یه در و پیکری داشت مردم پولشون رفت یقه ی کیو تونستن بگیرن ؟ حال ...

ن پول نمیدن ولی تهش اون بالای ک داره نگا می‌کنه قشنگ نوش میکنه 

حالا شاید این بار اوکی باشه و حقیقت ولی چیزی ک بیان هستش اینکه هم حوصله میخواد هم وقت چقدر مگ تهش 60 70 ک اونم فکر نکنم اینطوری باشه ملت پولدار میشدن

موفقیت در سطح جهانی دقیقا همان جایی شروع میشود که دایره ی راحتی [ امن]پایان می یابد.؛؛؛؛؛؛؛؛
مرسی عزیزم .گفتم جواب سوالم رو بگیرم قفل میکنم .همستر رو تقریبا فهمیدم چیه . ولی ناتکویین چی بوده که ...

ناتکویین که مثل همستر یه بات بود 

میزنی سکه جمع میکردی 

لیست شد با قیمت دلاری بالا و همه فروختن 

نه از اطرافیان من و خود من کلاهبرداری نشد 

اگه درباره بات همستر راهنمایی میخوای درخواست بده ✨