2777
2789
عنوان

اگه همسایتون زن بدکاره باشه...

1417 بازدید | 36 پست

اگه بین همسایه هاتون یه خونه باشه که دو سه تا زن و دختر بدکاره توش زندگی کنن و خودتونم سرکار باشید و شوهرتون خونه باشه اون تایمی که شما سرکارید

شما ساعت ۸ونیم نه شب میرسید خونه

و شوهرتونم طبعش به شدت گرمه و با وجود داشتن رابطه منظم بازم یواشکی پور     ن می دیده یه مدت

بعدم بعد چن ماه شما یه بیماری مقاربتی بگیرید که البته احتمال الوده شدن بهش ممکنه ده درصد روش های دیگه بوده باشه

و این که بعد چن سال از شوهرتون بپرسید راستی اون خانما که وضعشون درست نبود محله قبلیمون خونشون دقیقا کجا بود و اون بگه فک کنم فلان جا بود و بعد هول بشه بگه نمی دونم فک کنم اگه تو دیدی یه جا دیگه میرن حتما اونجا بوده

شک نمی کنید بهش؟

شک افتاده مث خوره تو مغزم

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

می دونم تایم زیادی گذشته ولی انگار یهو چراغ ذهنم روشن شد

آخه محله جدیدمونم یه خانمه تازه اومده هرشب یه ماشین جدید میاد میره خونشون

میترسم رو شوهرم تاثیر بزاره

می دونم تایم زیادی گذشته ولی انگار یهو چراغ ذهنم روشن شد آخه محله جدیدمونم یه خانمه تازه اومده هرشب ...

حالا حساس هم نشو

شتید بستکانش هستن

ببین زنان تنها دائم عذاب میکشن چه کنن؟ شاید قوم وخویشی کسی باشه

سخته عزیزم تحت نظرپزشک باش ببین مشاور چی میگه

به خودش گفتم خیلی ناراحت شد بعد دعوامون شد بردمش به زور ازمایشگاه گفتم بگو میخوام ازمایش فلان ویروسو بدم

یه ویروس دیگه رو گفت!

منم عصبانی شدم پی اشو نگرفتم

گفت من اشتباه گفتم اسمشو

بعدم قسم خورد کاری نکرده

الان چن سال گذشته دوباره با اومدن همسایه جدید بهم ریختم

نه یه ویروس دیگه  مشابهشه تقریبا

تبخال تناسلی؟ چون من و همسرم هم زگیل گرفتیم هم تبخال ولی هیچکدوم خیانت نکردیم بهم دیگه من از لیزر گرفتم. خوب فکر کن ببین استخری لیزری اپلاسیونی توالتی.... تازه عزیزم ممکنه بهشون فکر میکرده ولی اگر همون زمان خیانت میکرد قطعا حس زنونه ات همون زمان بهت کمک میکرد ک بفهمی مردا همیشه یه سوتی گنده از خودشون به جا میزارن فکر میکنم نباید شک کنی یا راجبش فکر کنی من حتی میدونم مردا یه وقتایی تا تو نخ کسی میرن امار تا جایی ازش درمیارن ولی حتی به طرف نزدیک هم نمیشن یه کرمی تو وجودشون مثل زیر نظر گرفتن.. 

فعلا بیحالم نمیتونم امضا بزنم. 🤦‍♀️