2777
2789

تو تاپیکی که علاقه ندارین شرکت نکنین🌝

یک عدد عاشقِ نودل هستم😋🍜 اگه تاحالا نودل نخوردی یا بنظرت خوب درست نکردی بگو دستورشو برات بفرستم🤗💙 خانوم سردفتر آینده😍📚 یکی از شانسای زندگیم این بود که شمال به دنیا اومدم🥲🌿 تو زمینه های زبان انگلیسی، ناخنکاری، شمع سازی، سنگ مصنوعی، کیک پزی و معرفی کتاب میتونم راهنماییت کنم🤓💁🏻‍♀️ تو اگر دغدغه ات مردم شام و یمن است  من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🙃   (🦁🔥)

بچه ها بعد مدت ها جاریمو دیدم، انقدررررر لاغر شده بود که اولش نشناختمش!
پرسیدم چیکار کرده که هم هرچیزی دوست داره میخوره هم این قدر لاغر شده اونم گفت از اپلیکیشن زیره رژیم فستینگ گرفته منم زیره رو نصب کردم دیدم تخفیف دارن فورا رژیممو شروع کردم اگه تو هم می‌خوای شروع کن.

خودتم که تاپیک همستر زدی ☹️🤭 میخواستم همستر بخرم دیگه حالم بهم میخوره از هرچی همستره😩

ما چقدر به سادگی نیاکان خودمان خندیدیم، روزی می ‌آید که آیندگان به خرافات ما خواھند خندید.                                                                                                                                 زندگی کردن نادر ترین اتفاق جهان هستی است،بیشتر مردم فقط وجود دارند،همین...                                                                                بعضی مواقع باید صدمه ببینی تا چیزی رو درک کنی زمین بخوری تا رشد کنی ببازی تا بدست بیاری چون بزرگترین درس های زندگی از طریق درد یاد داده میشن
خودتم که تاپیک همستر زدی ☹️🤭 میخواستم همستر بخرم دیگه حالم بهم میخوره از هرچی همستره😩

زدم که دیگه بقیه بفهمن حالمون بهم خورده

خسته شدم هی همستر همستر

الهی خدا تو شرایطی که انتظارشو نداری تورو بغل کنه به خواستت برسونت🌱

از تاپیک‌گذشته،تو همه ی تاپیکا تبلیغ همینو میکنن

برای سلامتی و تعجیل ظهور آقامون...حضرت عشق.... مهدی فاطمه صلوات.....شمایی که میخونی..🤨 تویی که دعات میگیره و ما خونه خریدیم از دعای خیرت،واسه سلامتی پسرم هم دعا کن😔

آخیییی چندسالته ؟؟؟؟

یه کلام از مادرعروس 👌😑😂

مردم خودشون عقل دارن😐😐

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....                 بعدش میفهمی اسکل بودی .....😂😂😂

اصن یکی بگه واقعیه ؟

نه کیکه.نیاز نیست کسی بهت بگه،از عقلت کمک بگیر.ببین با عقلت جور درمیاد بابت بازی بهت پول بدن

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را...