2777
2789

نی نی یار با این بازی جدید مخالف نیست که کاری نمی‌کنه.خوب وقتی نی نی یار حرکتی نمیزنه خب این دوستان هم دور ور می‌دارند‌‌خب دوستای که موافق این بازی هستند برن در خفا بازی‌شون رو کنند حالا چرا میان اینجا.بجای این که وقت ارزشمندشون رو اینجا تلف کنند برن بزن شکم اون همستر پول پارو کنند اگه کارش خوبه خب سرتون رو بندازید پایین انجامش بدید حالا چرا میاید اینجا تبلیغ می‌کنید.اینجا قبلا تبلیغ گذاشتن ممنوع ولی انگاری تازگیا قانونش فرق کرده

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 

مگه خبر نداری باید دو نفر رو جذب کنن برا امیتیاز

و الا عاشق منو شما نیستند ک

خدایا «حیات» ما رو چنان قرار بده ک در « ممات»ما «مردم» اندوهگین و«هرزه‌گان»شادمان شوند.                                               وهذا یوم فرحت به آل زیاد و آل مروان!                من هموطنانی در ترکیه ،سوریه،یمن،امریکا،فلسطین،عراق ،فرانسه ،لبنان و... دارم و بیگانگانی در شهرهای ایرانم                                      💔همین قدر تلخ💔.                              

یه تجربه بگم بهت. الان که دارم اینجا می نویسم کاملاً رایگان، ولی نمی دونم تا کی رایگان بمونه. من خودم و پسرم بدون هیچ هزینه ای یه نوبت ویزیت آنلاین کاملاً رایگان از متخصص گرفتیم و دقیق تمام مشکلات بدنمون رو برامون آنالیز کردن. من مشکل زانو و گردن درد داشتم که به کمر فشار آورده بود و پسرم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت که خدا رو شکر حل شد.

اگر خودتون یا اطرافیانتون در گیر دردهای بدنی یا ناهنجاری هستید تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

نی نی یارها خودشون دارن بازی می‌کنند مگه ندیدی نیستن 

تگ هم نمیشن 

وقتی همسرم روبروم نشسته و در مورد مسائل مهم زندگی باهام صحبت می‌کنه در سکوت کامل عمیقأ خیره به چهرش میشم و توی قلبم  اونو تحسین میکنم که چطور با وجود اینکه صورتشو با پودر لباسشویی و مایع ظرفشویی می‌شوره پوستش اینقدر صاف و شفاف و یک دسته واقعاً چرا ؟؟؟👿
من حالت رو درک میکنم ولی این خشمت برای این مسئله زیادیه. چه اشکال داره مردم به هم بگن؟من خودم از طری ...

خب من میگم اگه بازیش خوبه نیاز به جار زدن نداره،اینجا از هر ده تا تاپیک ۸تاش اسم این بازی کوفتی.اینجا جاش نیست

خدایا...من چیزی نمی‌بینم آینده پنهان است ولی آسوده‌ام،چون تو را می‌بینم و تو همه چیز را... 
واقعا چیه امروز یه آشنا لینک فرستاد من استارت بزنم پولی در کاره یا سرکاریه

خودتون چی فکر می‌کنید ،عقلتون چی می‌گه.به نظرت با یه بازی میشه این همه پول پارو کرد.اگه اینجوری بود که کسی دیگه سر کار نمی‌رفت چه کاریه می‌نشست خونه مثل بچه‌ش گوشی دست می‌گرفت بازی می‌کرد