2777
2789
عنوان

اگه جای من بودی چیکار میکردی😍

371 بازدید | 31 پست

داره کم کم ۱۸ سالم میشه

اگه جای من بودین چیکار میکردید؟چیکار نمیکردید؟

اگه هپ دوست ندارید جای من بودید درکتون میکنم چون دوران نحضیه😄

کنکور پزشکی...زبان پرستاری مهاجرت

عزیز دل من.نورچشمام.قوت قلبم.جمعه ساعت سه وچهل دقیقه بیست ویک شهریور به مقصد آسمون ها پرواز کرد.ودستهای دخترش خالی شد...روضه رقیه شده همدم تنهایی هام..بابا به دیدار دخترت نمیای دیگه؟ما قرارمون بودهرجا میریم کنار هم باشیم..بارفتنت تموم رنگ های دنیا را بردی ودخترت را داخل یه تنهایی بی انتها رها کردی

الان که دارم اینو برات می‌نویسم، کاملاً رایگانه، ولی واقعاً نمی‌دونم تا کی رایگان بمونه!
من و دخترم بدون حتی یه ریال هزینه، یه ویزیت آنلاین از متخصص حرفه‌ای گرفتیم. کامل بدنمون رو آنالیز کرد، تک‌تک مشکلات رو گفت و راه‌حل داد.

خودم کمر و گردنم خیلی مشکل داشت، دخترم هم پای ضربدری و قوزپشتی داشت… و باورت میشه؟ همه‌ش رو درست کردیم!

اگه تو یا یکی از عزیزات مشکلات اینجوری دارید، همین الان تا دیر نشده نوبت ویزیت 100% رایگان و آنلاین از متخصص بگیرید.

منم اندازه تو شایدم بزرگتر ولی اگر یازدهمی هنوز بشین حداقل روزی پنج ساعت بخون فک‌نکن کمه حتی اگر تابستون نخواستی بخونی پنج ساعتم بخونی کافیه

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

حتی بهش فکرم میکنم سرم درد میگیره اون حجم از دغدغه و سردرگمی که این سن داره ولی میرفتم دنبال چیزی ک ...

دقیقا احساسات بد فشار کنکور افسردگی ای که گاها غلبه میکنه کاری نمیتونی بکنی

حال بدی هایی کع نمدونی اصلا علتش چیه....  

منم اندازه تو شایدم بزرگتر ولی اگر یازدهمی هنوز بشین حداقل روزی پنج ساعت بخون فک‌نکن کمه حتی اگر تاب ...

اره یازدهمم

دلم میخاد تابستون ۱۰ ساعت بخونم ولی فک کنم رویایی باشه😄

جدا؟ منی که عجله دارم فقط از این دورانم بگذرم و تموم شه راحت شم

میذره ولی مهم اینه بعدش آیندتو بسازی نه که بیکار بشینی توی خونه . من ۳۳ سالمه دو تا بچه دارم دیگه امیدی به کار خوب ندارم . هنوز سردرگمم متاسفانه

اره یازدهمم دلم میخاد تابستون ۱۰ ساعت بخونم ولی فک کنم رویایی باشه😄

خوشبختم🤣یک سال ازت بزرگترم منم دقیقا تو گوشیم دارم که تاریخ بیست یک اردیبهشت پارسال می‌نوشتم چیکار کنم انجام دادم ها غیر پیش خوانی  دوازدهم ولی از پنج ساعت شروع کردم اخرا رسید نه ده ساعت ولی از آذر نتونستم ادامه بدم تا عید الآنم شلم😂سوالی داشتی در خدمتم فقط کمالگرا نباش که نابودم کرد

لطفا یک صلوات مهمونم میکنی برای آرزوی توی دلم🥺💔با بعضیا نباید خودت باشی باید یکی مثل خودش باشی.....تونستم وسواسمو شکست بدم😍💪❤️‍🩹فیلم باز سایت😎سوالی راجب کنکور این چیزا داشتید در خدمتم 🖐️😂

میذره ولی مهم اینه بعدش آیندتو بسازی نه که بیکار بشینی توی خونه . من ۳۳ سالمه دو تا بچه دارم دیگه ام ...

درسته👌

ولی هنوزم براتون دیر نیس اطرفیان ما ۴۵ سالش هستش از الان میخاد کاری رد شروع کنه

خوشبختم🤣یک سال ازت بزرگترم منم دقیقا تو گوشیم دارم که تاریخ بیست یک اردیبهشت پارسال می‌نوشتم چیکار ...

اره بابا سوال دارم تا حد اعلی😄

این دورانو چه شکلی گذروندی؟ تو روزای بد جیکار کردی؟ چطور به خودت دلداری دادی؟

چطوری درس خوندی؟